Şimdi Ara

Hb simdi al şubatta ode (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
30
Favori
79.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet hocam alışveriş yapıp yapıkredi mobil uygulamasından ertelemeyi deneyince 9 ay faizsiz erteliyor

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Axess'te sonradan taksit seçeneği çıkıyor mu?
    Ödeme yaparken şubatta öde seçeneğini seçince taksit seçeneği sunmuyor 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YK world denedim oluyor ama sonra hata oldu diyip şubat'a çekerlerse hiç iyi olmaz

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Şubatta öde tıklayıp tek çekim yapıyorsunuz sonra banka uygulamasından taksit veya ertele seçiyorsunuz

• Tam olarak işlem nasıl gerçekleştiriliyor? Anlayan birisi anlatabilir mi?

• muhammed46 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam 👍
    Dün güzel fiyata denk gelen bir ürün vardı, sırf taksit yapmıyor diye almadım..
    Tüh be 😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 ay sonrasına ürünün fiyatı ne olacağı az çok belli bence parayı şimdi altına filan yatırsanız gelecek seneye bedavaya bile gelebilir. Yatırım tavsiyesi değildir :D

Orası öyle ama YKB çıkıp yanlışlık olmuş ertelemeyi 3 ay olarak düzelttim sistemsel hata vardı derse ne olacak?

• victor66 kullanıcısına yanıt

Mevzu oraya gelmesin diye artık mesaj yazmayı, ekran görüntülü kanıt paylaşmayı bıraksak, sessizce takılsak daha güzel olacak. Binlerce kez yaşadık buraya konusu açılan istisnai faydaların hemen kapatıldığını. Aynı hatayı yine yeni yeniden neden yapıyoruz? Konu sahibine de mesaj attım ama tepki yok. Bile bile lades.

• Pek de faizsiz değil gibi, benim yapıkredi uygulamasında erteleme seçeneği de çıkmadı...

Hb simdi al şubatta ode

Hb simdi al şubatta ode

• Bir tane macbook almayı planlıyorum acaba olur mu ? Çünkü ertelemeyi taksitli olarak da yapabiliyorsunuz ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Faizsiz mümkün değil galiba hocam ama faiziyle 36 aya kadar alışveriş kredisi veriyorlar.

• ressi1 kullanıcısına yanıt

Bu Hepsiburada'nın kendi tanımladığı limit ile yaptığınız alışveriş hocam, Yapı Kredi, Axess veya Maximum kartlardan birini girdikten sonra Kart ile öde seçeneğine tıkladığınız zaman bir opsiyon çıkıyor. Onu tıkladığınızda uygun kredi kartlarına faizsiz 3 ay erteleme meblağaya göre de taksit imkanı tanıyor.

Hocam telefonda felan mı denediniz? telefon almayı düşünüyorum. şubatta öde desek 9 taksit yapsa tadından yenmez

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Limit varsa ilaç gibi. Kullanmasan bile satarsın iphone zaten hat takılmayana kadar aktif olmuyor garanti başlamıyor

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyin olmazsa iptal edebilirsiniz. Siparişi

• Ben de yaptım şimdi 9 ay ertele seçtim 0 faizle erteledi sonu ne olacak bakalım.

• Ben mi yanlış yapıyorum? şubatta ödeme deyince world karta giriyorum o da 3 taksit faizli yapıyor

Hb simdi al şubatta ode
  • tek cekimle yapılıyorsa bunun hb ile alakası yok ,banka 9 ay erteliyor ,baska alısverişide oyl yapıyordur

• denizkent D kullanıcısına yanıt

Şurdan seçmeniz lazım. Taksit yoksa taksit yapılamayan bir üründür. Konu zaten taksit olayı değil tek çekim harcamayı 9 ay sonraya erteleme

Hb simdi al şubatta ode

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.