evet hocam alışveriş yapıp yapıkredi mobil uygulamasından ertelemeyi deneyince 9 ay faizsiz erteliyor |
Hb simdi al şubatta ode (2. sayfa)
-
-
Axess'te sonradan taksit seçeneği çıkıyor mu?
Ödeme yaparken şubatta öde seçeneğini seçince taksit seçeneği sunmuyor 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YK world denedim oluyor ama sonra hata oldu diyip şubat'a çekerlerse hiç iyi olmaz
-
Şubatta öde tıklayıp tek çekim yapıyorsunuz sonra banka uygulamasından taksit veya ertele seçiyorsunuz
-
Tam olarak işlem nasıl gerçekleştiriliyor? Anlayan birisi anlatabilir mi?
-
Teşekkür ederim hocam 👍
Dün güzel fiyata denk gelen bir ürün vardı, sırf taksit yapmıyor diye almadım..
Tüh be 😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9 ay sonrasına ürünün fiyatı ne olacağı az çok belli bence parayı şimdi altına filan yatırsanız gelecek seneye bedavaya bile gelebilir. Yatırım tavsiyesi değildir :D
-
Orası öyle ama YKB çıkıp yanlışlık olmuş ertelemeyi 3 ay olarak düzelttim sistemsel hata vardı derse ne olacak?
-
Mevzu oraya gelmesin diye artık mesaj yazmayı, ekran görüntülü kanıt paylaşmayı bıraksak, sessizce takılsak daha güzel olacak. Binlerce kez yaşadık buraya konusu açılan istisnai faydaların hemen kapatıldığını. Aynı hatayı yine yeni yeniden neden yapıyoruz? Konu sahibine de mesaj attım ama tepki yok. Bile bile lades.
-
Pek de faizsiz değil gibi, benim yapıkredi uygulamasında erteleme seçeneği de çıkmadı...
-
Bir tane macbook almayı planlıyorum acaba olur mu ? Çünkü ertelemeyi taksitli olarak da yapabiliyorsunuz ??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faizsiz mümkün değil galiba hocam ama faiziyle 36 aya kadar alışveriş kredisi veriyorlar.
-
Bu Hepsiburada'nın kendi tanımladığı limit ile yaptığınız alışveriş hocam, Yapı Kredi, Axess veya Maximum kartlardan birini girdikten sonra Kart ile öde seçeneğine tıkladığınız zaman bir opsiyon çıkıyor. Onu tıkladığınızda uygun kredi kartlarına faizsiz 3 ay erteleme meblağaya göre de taksit imkanı tanıyor.
-
Hocam telefonda felan mı denediniz? telefon almayı düşünüyorum. şubatta öde desek 9 taksit yapsa tadından yenmez
-
Limit varsa ilaç gibi. Kullanmasan bile satarsın iphone zaten hat takılmayana kadar aktif olmuyor garanti başlamıyor
Hocam deneyin olmazsa iptal edebilirsiniz. Siparişi
Ben de yaptım şimdi 9 ay ertele seçtim 0 faizle erteledi sonu ne olacak bakalım.
Ben mi yanlış yapıyorum? şubatta ödeme deyince world karta giriyorum o da 3 taksit faizli yapıyor
-
tek cekimle yapılıyorsa bunun hb ile alakası yok ,banka 9 ay erteliyor ,baska alısverişide oyl yapıyordur
-
Şurdan seçmeniz lazım. Taksit yoksa taksit yapılamayan bir üründür. Konu zaten taksit olayı değil tek çekim harcamayı 9 ay sonraya erteleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X