8.6 driverının çıktığını duydum hemen eski driverları kaldırıp 8.6 yı kurdum başta hiçbi sorun görünmüyordu oyunlarda denedm sorun yoktu. Bikaç saat sonra video izlemek istedğimde görünütünün gelmediğini fark ettim. İşin ilginç yanı ses geliyor görüntü gelmiyordu. Codec lerdenmidir diye düşündüm fakat daha bikaç saat öcnesine kadar hiçbi sorun yokken 8.6 yı kurduktan sonra böyle bi sorun olması beni 8.6 driverında sorunmu var düşüncesine sevk etti. Birçok codec indirip denedm olmadı. Daha sonra birşey keşfettim. Power dvd ile birlikte tüm videoları çalıştırıp görüntü ve ses alabiliyordum fakat media playerda veya winampta yani diğer media oynatılıcılarında görüntü gelmiyordu. En önemliside şu; Power Dvd açık iken yani video oynatırken o sırada media playerda da bi video çalıştırdığımda görüntü ve ses veriyor yani bi sorun yok ama ne zamanki power dvd yi kapatırsam media playerda görüntü vermemeye başlıyor yani hayatımda yaşadığım en saçma sapan bi sorun bu umarım anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum neden olabilir bu? Lütfen codec lerden demeyin çünkü bence hiç alakası yok ben driverdan olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım?
sürücülerden hd videolar için codecler yükleniyor diye biliyorum sorun bundan kaynaklanıyor, mhtemelen temiz yükleme yaparsanız düzelir yani ya windows kurun ya da sürücüyü tamamen kaldırıp tekrar kurun. 2600xt kartımda da yaşamıştım aynı sorunu.
eski driverı yükleyince düzeliyor zaten şuanda 8.4 kullanıyorum benim sorunum 8.6 yı yüklediğimde avi uzantılarda görüntünün gelmemesi...
8.7 çıktı onu dene bendede oldu ama üşeniyorum şimdi sil bi daha kur
8.7 yi bulamıyorum atinin sitesinde en son 8.6 görünüyor:S
ben de aynı sorunla karşı karşıya kaldım. konu açtım herkes yok codectendir fln saçma yorumlar yaptı. 8.6da sorun var. ben sildim tamamen sürücüleri 8.4 yükledim. üzerinde 8.6 WDM drivers ve CCC olmayan sadece driver'ı kurdum sorun düzeldi..
ben her ikisinide denedm zaten ccc yi yüklemem ben güncellemelerde sadece driverı kurarım. Herneyse bugün tesadüfende olsa sorunu hallettim. 8.6 kaldırıp 8.4 ü yükledim düzeldi daha sonra crysise girdim 8.4 driver yüklü iken crysise girerkenki reklamlar dengesizce geliyodu bozukluk vardı fakat onun düzelmiş olduğunu gördüm yani şuan 8.4 mü yoksa 8.6 mı kullanıyorum bilmiyorum ikisinin karışımı sanırm:D
8.6 driverının çıktığını duydum hemen eski driverları kaldırıp 8.6 yı kurdum başta hiçbi sorun görünmüyordu oyunlarda denedm sorun yoktu. Bikaç saat sonra video izlemek istedğimde görünütünün gelmediğini fark ettim. İşin ilginç yanı ses geliyor görüntü gelmiyordu. Codec lerdenmidir diye düşündüm fakat daha bikaç saat öcnesine kadar hiçbi sorun yokken 8.6 yı kurduktan sonra böyle bi sorun olması beni 8.6 driverında sorunmu var düşüncesine sevk etti. Birçok codec indirip denedm olmadı. Daha sonra birşey keşfettim. Power dvd ile birlikte tüm videoları çalıştırıp görüntü ve ses alabiliyordum fakat media playerda veya winampta yani diğer media oynatılıcılarında görüntü gelmiyordu. En önemliside şu; Power Dvd açık iken yani video oynatırken o sırada media playerda da bi video çalıştırdığımda görüntü ve ses veriyor yani bi sorun yok ama ne zamanki power dvd yi kapatırsam media playerda görüntü vermemeye başlıyor yani hayatımda yaşadığım en saçma sapan bi sorun bu umarım anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum neden olabilir bu? Lütfen codec lerden demeyin çünkü bence hiç alakası yok ben driverdan olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım?
Sn.Blue Aynen bendeki sorunu yazmışsın! 8.6 belliki sıkıntılı! PDVDUltra ile bütün HD içerikli(1080i/p ler dahil)OK ama aynı görüntüleri WMP11/VLCPlayer/MPClassic/JetAudio(bende olan Player lar bunlardır) diğer Player lar ile bazısını açıyor bazısını açmıyor+yada Video yok-Audio var v.s......
8.6 öncesinde bu sorun olmadığına göre örneğin bende XT2600X GCard vardır,belliki 8.6 da sorun var ve bunu ATI Support Dept.yazacağım!!!
Bir başka örnek daha>>8.6 yı geçenlerde bir arkadaşın X1600XT sine yükledim;ne oldu dersiniz???????? PC de görüntü hiç gelmedi!!!!sadece PC nin o ilk açılış sayfası sonra tamamen OFF!!!! Bilgisayarcıyı aradım verdiği cevap.........abi GCard ATI ise olabilir bunlar,Card yanmıştır!!!!!!!!!
Allahtan elimde eski X550 GCard vardı,bunu taktım(daha önce 8.6+1600XT yi kaldırdım)ve 8.4 yükledim görüntü şak diye geldi! Ardından X550 yi söküp tekrar 1600XT yi taktım OK
8.6 işte böyle manyak işler yapıyor,bilginize
Selamlar
ya nasıl oluyorda koskoca firme böyle hatalar yapabiliyor anlamıyorum. Resmen görüntü gelmiyor ve butek bende değil birçok kişinin başına gelmiş demekki ortada bi sorun var. Yani bunları kafasına göremi çıkarıyor bu firme hiçmi test etmiyor uğraştırıyolar bizi wallahi soğumaya başladım bu atiden bu yüzden kaç defa format attım gerçekten saçmalık yaptıkları!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme