Şimdi Ara

HD 7790 alacaklar mutlaka okusun GÜNCELLEME! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka, hep derim, diyorum. 5 kuruş fazla olsun, Nvidia olsun diye

gözünü seveyim Nvidia...

bende 2 gün önce Az yaksın diye, Asus gtx 650 TI boost aldım, çok memnunum... mübarek Doğalgazlı araba gibi, yakmıyor

sistem panelimdeki, PC ile Dota2 maksimum 120 watt çekiyor, ortalama 110 watt. kart en fazla %30 TDP gördü

hoş, Furmark ile de aynı sistem max. 160 gördü

ama bendeki ürünün ram'ler "elpida"

nette hep, hynix marka olanları var.

Vatan bizleri ucuz Asus gtx 650 ti boost ile mi kazıklıyor ki ne?

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_650_Ti_Boost_Direct_Cu_II/4.html

• http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=185738 Benden alıcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesr -- 29 Ekim 2013; 1:09:57 >
  • Bende hd7790 cumartesi günü aldım bi sorun yok kartta senin icin 3 tane client açtım gpu degeri 850 880 mhzlere yukseldi sıcaklıkda 49derece kartta bi sıkıntı yok senin kartın sorunlu olabilir resim ekledim inceleyebilirsiniz.
     HD 7790 alacaklar mutlaka okusun GÜNCELLEME!

@aysat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iempufy -- 29 Ekim 2013; 1:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

kanka, hep derim, diyorum. 5 kuruş fazla olsun, Nvidia olsun diye

gözünü seveyim Nvidia...

bende 2 gün önce Az yaksın diye, Asus gtx 650 TI boost aldım, çok memnunum... mübarek Doğalgazlı araba gibi, yakmıyor

sistem panelimdeki, PC ile Dota2 maksimum 120 watt çekiyor, ortalama 110 watt. kart en fazla %30 TDP gördü

siz beki sıcaklık degerlerınden memnunmusunuz kartınızın.

ben su an hd sapphıre 770 default o.c suz olarak bf 3 de max 61 derece gordum . fan profili aooda ve ıozel sıcaklık degerlerıne ayarlı msı afterbunerda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

kanka, hep derim, diyorum. 5 kuruş fazla olsun, Nvidia olsun diye

gözünü seveyim Nvidia...

siz beki sıcaklık degerlerınden memnunmusunuz kartınızın.

ben su an hd sapphıre 770 default o.c suz olarak bf 3 de max 61 derece gordum . fan profili aooda ve ıozel sıcaklık degerlerıne ayarlı msı afterbunerda.

furmark 5 dk 1280*1024 max 61 derece

• valla hocam sizin kartta sorun var heralde ben nvidia dan geçtim hiçbir ayar yapmadım driver kurdum direk oyuna girdim BTF 1080 high ultra giriyorum max ısı 63 derecede kalıyor multide saatlerce oynadım 64 oldu en çok çekirdek hızına nerden bakılır bilmiyorum söyleyin akşam bakıp resmini buraya koyarım
  • yeni nesil kartlara furmark yapmayin oncelikle.

her markanin her modelinde bozuk hatali kart olur corsair h100i'de bile bir hafta sonra sivisi akti kasaya diyen gordum ya da marka o modeli yapmasini becerememistir cipsetin gunahi ne ki ben onu anlamadim.sorun varsa asus marka olaninda olabilir o da hepsinde olacak diye bir sey yok ama 7790 almayin diye mesale yabalari elinize alirsaniz olmaz.
  • Almayın arkadaşlar. bu kadar basit.
  • hadi ya bende ekran kartını yükselticektim bu kötü oldu..peki öneri nedir hocam ekran kartına..performansı üst düzeye çıkarmak için
  • 7790 ile sıkıntı yaşayan kullanıcılar az buz değil. demek ki tam oturmamış bir kart bu.riske girmek isteyen girebilir ben bu sorunu yaşadım diye herkes yaşayacak diye bir şey yok ama yine de siz bilirsiniz. en azından bi 7850 ya da gtx 650 ti boost alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Bende hd7790 cumartesi günü aldım bi sorun yok kartta senin icin 3 tane client açtım gpu degeri 850 880 mhzlere yukseldi sıcaklıkda 49derece kartta bi sıkıntı yok senin kartın sorunlu olabilir resim ekledim inceleyebilirsiniz.
     HD 7790 alacaklar mutlaka okusun GÜNCELLEME!

@aysat

normalde 1000 mhz ya da 1075 mhz olması gerekiyor modeline göre. yani sizin kartta da tam performans verme sorunu var. power ayarını biraz arttırın çalışması gereken hızda çalışacaktır.

• Sorun yaşamayanlarda var. Böyle bir karalama kampanyasına KANMAYIN. Sizin başınıza gelmesi herkese aynısı olacak diye bir şey yok.Güncel Driverları yükleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne haliniz varsa görün o zaman ne diym sizin gibilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

ne haliniz varsa görün o zaman ne diym sizin gibilere.

Dostum power arttır derken gpu clock hızından mı bahsediyosun
  • Bende ilk pc topladığımda bu kartı almıştım, sıcaklık ve düşük performans sorunu asusun verdiği 6-7 ay önce çıkış driver ile oluyor.

Kart 3dmark11 de 5000 puanı zor bela alıyordu, karta yüzde yüz yüklenince sıcaklık 90 dereceye fırlıyordu, atinin sitesinden beta driverı kurunca performans sorunu düzeldi puan 6100 e çıktı, sıcaklıkta tam yükte 60-62 yi geçmiyordu ama bu seferde sistemim sürekli donmaya başladı denemediğim driver kalmamıştı, ekran kartına en ufak bir yük bindiğinde sistem komple kitleniyordu, ilk başta ramlerden şüphelendim ama sonra ekran kartını çıkarıp farklı kart takınca sorun olmadığını gördüm, kart kötüdür demiyorum muhtemelen bana arızalı kart geldi, vatana götürdüm ikiletmeden hemen iade aldılar 283 e almıştım, hediye çeki verdiler yüzde 30 indirimli dönemde 170 daha koyup gtx660 oc aldım şu an sorun yok Allaha şükür.

Bu zamana kadar hep nivida kartlar kullandım sorun yaşamadım, birkez ati deneyelim dedim o da benim şanssızlığım, sanırım bundan sonrada ati kullanmam :) Nivida nın driver desteği yeter daha 2 gün önce driver yükledim dün gece yeni bir driver daha çıkmış, oyunlar için özel optimize edilmiş bir driver hemde, game ready gibi bişidi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Ekim 2013; 12:29:08 >

• Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış kart bana sıkıntı çıkardı dikkat edin demiş iyi niyetiyle , fanboy diyorsunuz adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış kart bana sıkıntı çıkardı dikkat edin demiş iyi niyetiyle , fanboy diyorsunuz adama

dostum empatin için teşekkür ederim. ben sırf bu yüzden yabancı forumlarda daha fazla vakit harcıyorum. bazı kendini bilmezler herkesi kendi gibi zannettiği için bana daha çok saygı duyulan ortamları tercih ediyorum.alım satım harici pek fazla konum olmadı zaten bu sitede.bi tane GTX 670 H100 modu diye bi konu açtım sağolsunlar arkadaşlar onda da şaşırtmadı beni ve beni çıldırtmayı başardılar. her neyse ben bu kartla bu sorunu yaşadım isteyen istediği kartı alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış kart bana sıkıntı çıkardı dikkat edin demiş iyi niyetiyle , fanboy diyorsunuz adama

dostum empatin için teşekkür ederim. ben sırf bu yüzden yabancı forumlarda daha fazla vakit harcıyorum. bazı kendini bilmezler herkesi kendi gibi zannettiği için bana daha çok saygı duyulan ortamları tercih ediyorum.alım satım harici pek fazla konum olmadı zaten bu sitede.bi tane GTX 670 H100 modu diye bi konu açtım sağolsunlar arkadaşlar onda da şaşırtmadı beni ve beni çıldırtmayı başardılar. her neyse ben bu kartla bu sorunu yaşadım isteyen istediği kartı alsın.

Hocam öncelikle merhabalar. Aldığınız kart tamam sorunlu ancak bu bütün serinin yada seride büyük bir yüzdenin sorunlu olduğu anlamına gelmez. Buna karar verip donanimhaber gibi insanların ciddiye aldığı bir forumda böyle bir konu açmanız bence biraz fuzuli olmuş. Buna tepki gösteren arkadaşlarada sert tepkiler göstermeniz hoş olmamış. Asus ve Çizgi Elektronik bu ülkede kalitesini göstermiş 2 firmadır. Sizin serideki hata payı çok yüksek bu serideki kartları almayın diyebilmeniz için Türkiye'de satılan Asus HD7790 sayısına, satın alan insanların kaç tanesinin forumlara geri bildirim yaptığına ve son olarak forumlarda bu kartla ilgili kaç tane olumsuz geri bildirim olduğuna baktıktan sonra elinizdeki sayısal verileriniz ile birlikte böyle bir uyarı yapmanız daha doğru olur. Seri üretimi yapılan bir ürünün illaki hata payıda olacaktır. Bu konu bu haliyle kusura bakmayın ama sadece bir karalamadan ileri gidemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seçim sizin
  • Zaten 7790 gibi bir kartın helede asus gibi bir firmanın kartının 260 lira olması normalmi anormalmi.Biz ucuz diye atladık hemen ama belki seri sorunlu.

İlla alıcam diyosanız karar sizin paşalar.Bu kart 7870xt'ye benzemez onuda söyliyim.

Ayırca vatandan bu kartı alan bir dünya insan var ve mutlaka birisi yorum yapmış olması gerek ama baktıgınız zaman böyle bir karta hiç yorum yok.Belli ki vatan yorumları yayınlamamış.Bunuda göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeranSetaou -- 29 Ekim 2013; 21:17:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.