Şimdi Ara

Hd 7850 vga monitörle kullanım hakkında ACİL arkadaşlar, yarın alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hd 7850 ekran kartına sahip olup vga monitör ile kullanıp da sorun yaşayan ya da yaşamayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum. Kartı almayı düşünüyordum, haftalardır hevesle bekliyorum, son anda böyle bir şey öğrendim. Vga monitörle kullanılınca dalgalanma sorunu oluyormuş hd 7850 yi. Bütçe nedeniyle uzun zaman vga ile kullanmak zorundayım. kartı alır eve gelir takarım sorun olursa diye çok korkuyorum şu anda

• Senin monitörünün marka modeli ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Senin monitörünün marka modeli ne?

philips 190cw. sana da minnettarım bu arada arkadaşım beni son anda uyardığın için, çok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhominas

quote:

philips 190cw. sana da minnettarım bu arada arkadaşım beni son anda uyardığın için, çok saol

Önemli değil ne demek. Bence erken davranma sen ekran kartını al. Baktın dalgalanma sorunu var satarsın bu monitörü. Sana deminki konuda link atmıştım Asus'un 20 inch DVI çıkış 230 lira gibi bir şeydi. Satarsan üstüne para ekleyip o monitörü al. Şans işi olur ya belki sende sorun olmaz. Ama bunu satıp üstüne ekleyecek durumun yoksa ya kullanacaksın monitörle ya da başka bir kart araştır.
  • quote:

quote:

quote:

Önemli değil ne demek. Bence erken davranma sen ekran kartını al. Baktın dalgalanma sorunu var satarsın bu monitörü. Sana deminki konuda link atmıştım Asus'un 20 inch DVI çıkış 230 lira gibi bir şeydi. Satarsan üstüne para ekleyip o monitörü al. Şans işi olur ya belki sende sorun olmaz. Ama bunu satıp üstüne ekleyecek durumun yoksa ya kullanacaksın monitörle ya da başka bir kart araştır.

evet, en mantıklısı senin dediğin gibi yapmak olacak, 200-300 lira gibi bi şey ayırmıştım zaten bütçeden bu gibi ekstra durumlar için. en olmadı onu kullanırım. Çok sağol vakit ayırdığın için

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet, en mantıklısı senin dediğin gibi yapmak olacak, 200-300 lira gibi bi şey ayırmıştım zaten bütçeden bu gibi ekstra durumlar için. en olmadı onu kullanırım. Çok sağol vakit ayırdığın için

Önemli değil rica ederim. Ekran kartını aldıktan sonra bu konuya yazarsın sorun var mı yok mu diye.

• quote:

Hd 7850 ekran kartına sahip olup vga monitör ile kullanıp da sorun yaşayan ya da yaşamayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum. Kartı almayı düşünüyordum, haftalardır hevesle bekliyorum, son anda böyle bir şey öğrendim. Vga monitörle kullanılınca dalgalanma sorunu oluyormuş hd 7850 yi. Bütçe nedeniyle uzun zaman vga ile kullanmak zorundayım. kartı alır eve gelir takarım sorun olursa diye çok korkuyorum şu anda

ondan önce psun hazırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: steakburgerr

quote:

Hd 7850 ekran kartına sahip olup vga monitör ile kullanıp da sorun yaşayan ya da yaşamayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum. Kartı almayı düşünüyordum, haftalardır hevesle bekliyorum, son anda böyle bir şey öğrendim. Vga monitörle kullanılınca dalgalanma sorunu oluyormuş hd 7850 yi. Bütçe nedeniyle uzun zaman vga ile kullanmak zorundayım. kartı alır eve gelir takarım sorun olursa diye çok korkuyorum şu anda

ondan önce psun hazırmı
    fx-6300
    sapphire 7850 oc edition 2 gb
    asus m5a97 anakart
    2x4gb patriot ram -http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-pgv38g1600elk-8gb(4x2)gamer-ii-sector-5-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-12-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59843
    xigmatek asgard 382 600w midt atx kasa+psu

Bu yarın alacağım sistem

• quote:

fx-6300
    sapphire 7850 oc edition 2 gb
    asus m5a97 anakart
    2x4gb patriot ram -http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-pgv38g1600elk-8gb(4x2)gamer-ii-sector-5-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-12-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59843
    xigmatek asgard 382 600w midt atx kasa+psu

Bu yarın alacağım sistem

öyle çok bi dalgalanma olmuyo sadece siyahlaştığı zaman belli oluyor ekranda bu arada o psu ve ram leri değiştirsen daha iyi olur bence

• quote:

quote:

aynı monitörü kullanıyorum. Dalgalanma sorunu yok. Eğer topraklama yoksa dalgalanma yapar. Monitör fişinin topraklama kısmına elektik bantı yapıştırarak prize tak
  • quote:

quote:

aynı monitör ve kart bende de var dalgalanma oluyor fakat çok takilmadiginiz sürece çok sorun yaratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

quote:

quote:

aynı monitörü kullanıyorum. Dalgalanma sorunu yok. Eğer topraklama yoksa dalgalanma yapar. Monitör fişinin topraklama kısmına elektik bantı yapıştırarak prize tak

Alıntıları Göster
    Bu arada Power ve Ramleri değiştir. Power olarak yıllarca sorunsuz kullancağın ve sıfır sessizlik ve titreşimde olan bu powerı öneririm.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-m12ii-620--620w-80-plus-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

• quote:

Bu arada Power ve Ramleri değiştir. Power olarak yıllarca sorunsuz kullancağın ve sıfır sessizlik ve titreşimde olan bu powerı öneririm.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-m12ii-620--620w-80-plus-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

Alıntıları Göster
    ben 7850 yi asus vk221s ile kullanıyorum.vga girişli dalglanma yk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 23 Şubat 2013; 2:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

quote:

Tam olarak neresi oluyor fişin topraklama kısmı? Fotoğrafını koyabilseniz çok mutlu olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhominas -- 23 Şubat 2013; 1:08:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

quote:

Tam olarak neresi oluyor fişin topraklama kısmı? Fotoğrafını koyabilseniz çok mutlu olurdum

Alıntıları Göster

kırmızıyla işaretlenmiş yere elektrik bantı yapıştırın dalgalanma filan kalmaz.

• quote:

kırmızıyla işaretlenmiş yere elektrik bantı yapıştırın dalgalanma filan kalmaz.

Alıntıları Göster
    çok çok teşekkür ederim, umarım aynı sorunu yaşamam, yaşarsam da umarım bu çözüm bende de işe yarar, yardım için teşekkürler, iyi geceler

• quote:

çok çok teşekkür ederim, umarım aynı sorunu yaşamam, yaşarsam da umarım bu çözüm bende de işe yarar, yardım için teşekkürler, iyi geceler

Rica ederim. Bu sorunu bende yaşadım zamanında konu açmıştım o yüzden kesin cevap verebildim. iyi geceler
  • quote:

quote:

Rica ederim. Bu sorunu bende yaşadım zamanında konu açmıştım o yüzden kesin cevap verebildim. iyi geceler

Alıntıları Göster
    hocam ramleri corsair ve kasayı başka alın o psu verimlilik sertifikası yok. sisteminizi sertifikasız powerlara emanet etmeyin eğer yanlış biliyorsam düzeltin ama o power verimliliği yok en azından 80 lira verip corsair 300r + 600w powerlı kasasını alırım corsair her zaman kalite

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

hocam ramleri corsair ve kasayı başka alın o psu verimlilik sertifikası yok. sisteminizi sertifikasız powerlara emanet etmeyin eğer yanlış biliyorsam düzeltin ama o power verimliliği yok en azından 80 lira verip corsair 300r + 600w powerlı kasasını alırım corsair her zaman kalite

Alıntıları Göster
    ben de kararsız kalmıştım 2 kasa arasında ama corsair alacağım gibi gözüküyor

• quote:

ben de kararsız kalmıştım 2 kasa arasında ama corsair alacağım gibi gözüküyor

Corsair al bi kere alcan sonuçta bilgisayarı - ramleride g skill ripjaws al 1600 lük güven bize :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.