merhaba arkadaşlar iki gün önce ekran gtx 590 asus nvdia ekran kartım bozuldu ve çizgi elektornik iki sene önceki fiyattan paramı iade etti bende üstüne para ekliyerek hd 7990 aldım /almaz olaydım bu kartta oyunları oynarken düşük fps alıyorum bunun sebebini bulamadım incelemelerine bakıyorum full hd çözünürlükte bende yüksek değerler alıyorlar benim ise 1680 1050 çözünürlükte wicther 2 de 60 üstüne çıkmıyor ekran kartı düiğer oyunlarda da splinter cell black list te ise 70 ve 60 fps aynı çözünürlükte oyuna ölüp yeniden girdiğinde fps yerlerde ve fena durumda işin içinden çıkamadım sistem özellikleride aşağıda yazıyor fikirlerinizi bekliyorum
kasa cooler master haf-x ana kart p8z77-pro işlemci 3770i 3.50 mhz ramler corsair 2133 vangece hdd ler 1 tb western digital green - 320 gb wd hdd psu 1200 high power işlemci soğıcutu h100i
İnanma sen onlara onlar antivirus vb... programları kapatmışlardır pil performans ayarlarını arttırmışlardır,aero vs efectlerini kapatmışlardır,Birde ustune kartı overlock etmişlerdir
Fps almak içinde 2 program kullanma videoda tek program anlatılmış boşuna fps yi düşürme