Şimdi Ara

HD film-dizi ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açmış olabilirim şimdiden bunun için özür diliyorum
    sorunum ise şudur:
    Dizileri netten indirip izlerken genelde 350 mb civarı olan normal diziler indirip izliyorum.Bazen de HD versiyonları olan daha kaliteli sürümlerini indirdiğim oluyor.Bu sürümler normal olanleri 2 3 katı boyutunda oluyor ve görüntü kaliteside haliyle yükseliyor.Ancak bilgisayarımda(laptop kullanıyorum)bu hd versiyonlarını izlerken görüntüde takılma veya herhangi bir sorun olmamasına rağmen sesi çok az miktarda alıyorum.Sanki 350 mb lık olanın sesini sonuna kadar kısmışım gibi oluyor.Bu dediğim olay filmlerdede geçerli oluyor.Sanırsam HD izlerken sesle ilgili bir codec mi yüklemem gerekiyor gibi ama bunu nasıl düzeltebilirim diye size sorayım dedim.Dizi ve filmleri izlerken Bs player kullanıyorum.Aslında codecleri de ilk başta yüklemiştim.Çalıştıramadığı video dosyası olmuyor.Bilgisayarım Hp pavilion dv5.
    yardımlarınız için teşekkürler.

• KM Player ve Core AVC Professional codec'inin full versiyonunu indirip kurarsanız, sorununuz büyük ihtimalle kalkmış olacaktır..
  • bahsetmiş olduğunuz filmlerdeki sesler çogunlukla 5+1 dir. bsplayer gibi playerlarda ses çıkışı olarak stereo çıkışa göre ayar yapmanız lazım. bsplayer çalıştırın ve sağ tık seçenekler-tercihler-ses menüsünden ayar yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Smart tvde film donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.