Current Pending Sector cur.=100 worst=100 threshold=0 data=4 status=warning
hard disk seagate ST9500420AS 500gb .Error scan yaptığımda 7.kare de kırmızı nokta çıktı.uzun sürdüğü için sonuna kadar bekleyemedim.yaklaşık 1/4 ü bitmişti 1 tane kırmızı nokta vardı. Win7 64bit kullanıyorum ara sıra windows logosundan sonra masaüstüne geçmeme sorunu(black screen) oluyor.Bu sorun kaspersky yüklememden sonra oldu büyük ihtimal virüs prog. ile ilgili ama hard diskle alakası var mıdır ki? Yukarıdaki değerler hard diskte sorun olduğunu mu gösterir? (harddisk laptopta kullanılıyor ve garantisi devam ediyor)
Bildiğim kadarıyla o kırmızı nokta bad sector anlamına geliyor... Buraya tıklayarak bilgi alabilirsin...
servise göndermek kolay da o arada bilgisayarsız kalacağım bana da hergün lazım bilgisayar.1 tane bad sector çok mu sorun yaratır böyle kullanasam mı ki? yaz tatilinde de gönderirim servise sorun yapar mı ki o zamana kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: 00BRK00
servise göndermek kolay da o arada bilgisayarsız kalacağım bana da hergün lazım bilgisayar.1 tane bad sector çok mu sorun yaratır böyle kullanasam mı ki? yaz tatilinde de gönderirim servise sorun yapar mı ki o zamana kadar?
ayrıca suda var serviste bir süre kalıp sağlam da diyebilirler harddiskine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme