Şimdi Ara

HD4830 Aldım Overclock Olmuyor ??? ÇOK ACİL SORUN Kırmızı Noktalar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Riva Tuner İle HD4830 İle Normal 525 / 900 Hızlarınını Millet 625/1000 Yapabiliyor Ama Ben 600/950 Yaptımmı Oyunlarda Cızırtı Falan Oluşuyor Örnek Vermek Gerekirse Print Screen İle Gözükmüyor Paintle Ufak Ufak Noktalar Yaptım Ama Aynısı

Bazende Siyah Siyah Çizikler Oluyor Ama Lütfen Yardım Edin Ark. GPU Üstü Biraz Termal Macun Bulaştırmışlar Orasına Burasına Bunun Gibi

• overclock tamamen şans işi.ve sen pek şanslı değilmişsin maalesef fazla zorlama böyle devam et derim...
  • Herkesin kartı full o.c oluyor diye seninkide olcak değil. 550 den başla 5-5 arttırarak git, takıldığı yerde bırak kartı.
  • Hangi marka?
  • senin macun sağa sola kaymış güzelce temizle onları.özenle kendin sür ince tabaka halinde o yazıların üstüne,sonra dene sonucu yaz bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 29 Ağustos 2009; 3:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

senin macun sağa sola kaymış güzelce temizle onları.özenle kendin sür ince tabaka halinde o yazıların üstüne,sonra dene sonucu yaz bakalım..

Adam o görüntüyü temsili olarak koymuş yav. Baksana altta sitenin ismi fln yazıyor!
  • 525/900 HD4830 ilk çıkan modellerdendir (yada ilk seri). normali 575/900 dür tam model adı verirsen iyi olur . çünkü bu model kartlar zayıf oluyor ve overclocka yatkın değil . ek olarak gpu-z görüntüsü koyarsan iyi olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Resim Temsili Ama Benimkide %50 O Şekilde Sayılır Bu Arada Normal Windowsta İken 40-41 C GTA IV vs Crysiste 45-50 C Görebiliyor Isınma Sizce Normalmi

Fan Fena Değil Aslında Ama. Önceden Nvidia GF8800GTS Vardı Sanki HD4770 Gibi Overclock Yapardım
    Bu Arada 8800GTS GTA IV 60FPS İken HD4830 Gene 60FPS Sonuç Verdi Sanırım Bir format gerekli Nvidia control panel yaptıklarım Sanırım Bişiler etkilde ATİDE Bile

• overclock şans ve ince hsap işidir
    üretici firma varsayılan hızları garantilesede oc ile şu kadar olur demez
    bence kullanabıldığın en yüksek seviyede kullan fazlada dert etme
    50-60 mhz artması çokta birşey değiştirmez
    hem oc'un anlamını bilmeyen biri gidip oyun oynarken sen dertlendiriyorsun boşuna kendini
    işlemci değil ki bu %100 oc olsun enfazla %10-15 zaten o da oyun performansına 1e 1 yansımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 29 Ağustos 2009; 14:19:13 >
  • Bende HD4830'u 700/1200mhz olarak kullandım bench için 1-2 gece ve bir hafta kadar da o.c'lu oyun oynadım sorun çıkarmadı resimdeki model idi.

Ancak 2 ay defult kullandım yetiyordu yani, sonradan ramlerden gümledi..

Kartı fazla zorlama bence, hatta garantiye yolla şansını dene bu resimi de usb belleğine kayıt et göster firmaya verirken kartı, ona göre değişim iste yenisini verebilirler belki onlara göre arıza tespiti olursa tabi.
  • vahh vahhh
  • oyunlarda belirttiğin sıcaklık değerleri normal. O.C. içinse cok dertlenme, yeni macun sürüp yavaş yavaş arttırmayı ve bu arada everest açıkken atitool ile de artifact testi yap. ben 700/1000 kullanıyorum bi sorun yok. sıcaklık ise 65 civarında azami yükte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.