Şimdi Ara

hd5870 ve oyun oynayamama sorunu?(Sorun çözüldü-HDD )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, sistemimde yazılı sistemi kullanıyorum havalar sıcak olduğundan vede elimde oyun olmadığından takribi 2 aydır oyun oynamıyordum fakat dün mw2 ve bad company 2 kurdum fakat ne ettiysem bir türlü 30 fps geçemedim oda 800*600 çözünürlük vede bütün ayarlar kapalı veya lowda hepsi full ayarda anca 9-10 fps veriyorlar.. Bütün sürücülerim güncel vede driverlarla uğraşırken üstüne bir format atıp denedim gene olmadı... Şimdi prime95 ile sistem stabilite testi yapacağım diyorumda aklıma başka bişi gelmiyor.. Sizin tavsiye ve önerileriniz nelerdir, kafayı yedirtcek bu sıcakta bu pc

İşletim sistemim win7 x64 ve bütün sürücülerim sondur... Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 9 Ağustos 2010; 2:20:23 >

• v-sync i açık bırakmış olmayasınız .
  • Onada baktım oda kapalı her 2 oyundada ccc ayarlarında bütün ayarları perfornmans moduna aldım tık yok şu futuremark vb. testleri indiriyorum bakem sonuç ne çıkacak var anormallik ama nerde?
  • Yokmu bir önerisi olan virüs felan yok.. Birde şu oyunlarda işlemci kullanımı yüzde kaçlarda gezer benimki %20 geçmiyor. cod6 ve bad company2 var elimde sadece genelde %15 civarlarında...
  • Hocam bende de başlarda saçma sapan sorunlar vardı Battlefield Bad Company 2 Patch 1 yükledikten sonra düzelmişti. Eğer patch yüklemediyseniz bir bakın derim. Umarım sorununuzu kısa zamanda çözersiniz
  • 3-4 ay önce bu kartı aldığımda hiç sorun yoktu. her 2 oyunda crysis-crysis warhead call of juarez medal of honor serilerini neredeyse full detaya yakın sorunsuz oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 9 Ağustos 2010; 1:44:50 >
  • @umur BEY

Farklı oyun denediniz mi hiç?

Onlarda da sonuç aynı mi bide buna bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartınızı çıkarıp , tekrar takmayı bir dener misiniz .
  • Elimde saydığım oyunları arkadaşlara verdim.. Başka oyun yok 2 si var sadece...
    Kartı çıkarıp takıyorum..
  • Arkadaşlar sorunu buldum, sn. ser_ka_n arkadaşım sayesinde sistem açılırken bağarıyormuş bana ama bakan kim raid0 ve raid5 olarak kullandığım hddlerden 4 nolu olan hata veriyor fakat raid5 okey çalışırda raid0 nasıl çalışıyor hemde prime95 yarım saat test ettim ve 3dmark06 testi yaptım bu sorunu halledeyim %99,9 hal olacaktır.. Yardım eden herkeze şimdiden teşekkür ederim..

Not: Raid kullan arkadaşlar benim gibi sakınha intel rapid denetleme programının uyarı mesajlarını kapatmasın
  • Çözmenize sevindim ama asıl iyi olan nokta, başlıkta bunu belirtmeniz. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara kaynak olacaktır.

Zira sorununu çözüp mesajını silen yada çözüldü silinebilir şeklinde editleyen kişileri gördükçe, sizin gibi duyarlı üyeleri mumla arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 9 Ağustos 2010; 2:27:58 >
  • Arkadaşım bir sorun vardı 2 gündür uğraştım olmadı formatlada olmadı, Son çare siz üstatlardan yardım almak kaldı. Sorun çözüldüğüne göre bu topiği görüpte yardıma gelecek arkadaşların niye vaktini alayım değilmi zaten, iyi dileklerin içinde teşkkür ederim.
    Birde hdd kablosu yerinden oynamış galiba bastırdım hata vermedi buda raid0 neden çalıştığını açıklar. Hayatımda ilk defa işlemcimin kullanılmasına sevindim şimdi %50 aşşağıya inmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.