Bildirim
HDD Boardı Yandı YARDIM !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Board fotoğrafını yükleyebilirmisiniz?
Hasar gören elemana göre durum değişir.
F3 mimarisindeki disklerin Rom çipleri yandığında veri kurtarmak mümkün olmuyor malesef. -
tamam üstad çekip koyacağım akşam siteye, -
Aynen daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz -
hard diskin etikette ---barracuda 7200 250 gb
S/N : 6VMBG6ZD
ST3250318AS
P/N: 9SL 131 - 302
FİRMWARE: CC38
DATE CODE : 10306 SİTE CODE : SU
güç takıldığında sokette parlama yapıyo güç takılan soket yanıyo,
FOTOYU AKŞAM EKLEYEBİLİRİM ANCAK 2 SAAT SONRA -
-
Torx tornavidanız var mıdır acaba önemli olan pcb nin arka yüzünü devre elemanlarını görmekti.
diskiniz ülkemizde bolca bulunabilecek bir model yani donör bulmak çok zor değil. Bu yüzden tamir ettirmek daha güvenilir ve kolay olur sanki.
İstanbulda kimler yapar çok bilemeyeceğim ama mağduriyetinizi kullanmak isteyenler olabilir bunlara karşı dikkatli olun.
Yine de pcb arka yüzünü ekleyebilirseniz daha detaylı bilgi verebilirim belki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler üstad, yazıcıoğlunu araştırdım yaptıranlar var,
tek seçenek orası gibi. -
-
Sata güç girişinde, kartın önemli entegrelerini korumak maksadıyla konulmuş diyotlar bulunur.
Resimden anladığım kadarıyla diyot yanmış ancak yandaki malzemeler ve yollar da hasar görmüş olabilir.
Hard diski çalıştırmak için model ismi ve firmware bilgisi aynı olan bir disk bularak kartını kullanmanız ve bazı entegreleri aktarmanız gerekiyor.
Bence veri kurtarma şirketleri ile görüşürseniz böyle bir arıza için makul bir fiyat alabilrsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: polatsuayip
arkadaşlar Hdd boardı yandı Seagate 250 gb 7200 rpm
hdd önemli değil içindekileri kurtarmam gerekli,
Kadıköyde yazıcıları önerdiler ama ben daha önce yapan arkadaşlardan bilgi almak ve nerede yaptırabilirim onu öğrenmek istiyorum.
saygılarımla...
İstanbul'da dosya kurtarma hizmetleri var. Onlarla görüşebilirsiniz.www.dosyakurtarma.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X