Şimdi Ara

Hdd için Son şans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum coğu kısıde yasanan bad sector olayı. Kımılerıne göre düzeltılır kımılerıne göre düzeltılemez. Bana göre daha dün düzeltılemezdı hatta forumdada defalarca belırttım. Ama arkadasım kendı bılgısayarındakı bad sectorü düzelttı ve ders almam ıcın kendım düzeltıcem yoksa o düzeltıcek. Ben düzeltırsem en azından ögrenınce forumda yardımcı olurum. Low Level formatı denedım ıse yaramıyor. Hdd regenetorü denıcem sımdı. daha yenı format attım. 7 aydır harddıskımde bad sector var ve yazılımsal bır sorun düzeltme derken bozuk kısımı bıyere toplasam bıle yeter. yanı harddıskıme ıhtıyacım var

yardımlarınızı şiddetle bekliyorum...
     Hdd için Son şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokerTexas -- 21 Şubat 2014; 22:47:07 >

• fiziksel sektöre çözüm yok fakat yazımsal olanların programlar tarafından çözülebileceği söyledik kimse inanmadı.MaxBlast 5 ISO HDD Low Level Format programı ile LLF yani düşük seviye format atılarak bad sectorler tamir edilebilir , fakat bu işi uzman kişiler yapmalıdır. elektirik kesilmelerinde titreme oynama durumlarında hdd kullanılamaz hale gelebilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerTexas

Arkadaşlar sorunum coğu kısıde yasanan bad sector olayı. Kımılerıne göre düzeltılır kımılerıne göre düzeltılemez. Bana göre daha dün düzeltılemezdı hatta forumdada defalarca belırttım. Ama arkadasım kendı bılgısayarındakı bad sectorü düzelttı ve ders almam ıcın kendım düzeltıcem yoksa o düzeltıcek. Ben düzeltırsem en azından ögrenınce forumda yardımcı olurum. Low Level formatı denedım ıse yaramıyor. Hdd regenetorü denıcem sımdı. daha yenı format attım. 7 aydır harddıskımde bad sector var ve yazılımsal bır sorun düzeltme derken bozuk kısımı bıyere toplasam bıle yeter. yanı harddıskıme ıhtıyacım var

Hdd için Son şans

hdd regenerator kullanın ama ilaçlı olsun ücretsiz sürümü tamir etmiyor. Yazılımsal da olsa donanımsal da olsa tamir eder. (Donanımsal tamir etmekten kastım o bozuk olan sektörlerin bir daha kullanılmasını engelliyor). Ne kadar giderse artık

• o parçalar orada yazılımsal mı ? çok dağınıklar birde
  • Koyduğun ekran görüntüsü bir işe yaramaz..

Health kısmında reallocated sector count değeri sınırı aşmışsa o harddiski arkadaşın değil disk üreticisi düzeltemez...
  • hayır aşmadı ama gıttıkce artıyor
  • hocam vasra bütçeniz bi tane harici disk alın verileri atın kurtulun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerTexas

Arkadaşlar sorunum coğu kısıde yasanan bad sector olayı. Kımılerıne göre düzeltılır kımılerıne göre düzeltılemez. Bana göre daha dün düzeltılemezdı hatta forumdada defalarca belırttım. Ama arkadasım kendı bılgısayarındakı bad sectorü düzelttı ve ders almam ıcın kendım düzeltıcem yoksa o düzeltıcek. Ben düzeltırsem en azından ögrenınce forumda yardımcı olurum. Low Level formatı denedım ıse yaramıyor. Hdd regenetorü denıcem sımdı. daha yenı format attım. 7 aydır harddıskımde bad sector var ve yazılımsal bır sorun düzeltme derken bozuk kısımı bıyere toplasam bıle yeter. yanı harddıskıme ıhtıyacım var

Hdd için Son şans

İstediğin kadar uğraş fakat tamamen bir çözümü yok fiziksel olarak ölen bölümler geri düzeltilemez hemen bilgilerini yedekle benim gibi ortada kalma
    Seni bir süre daha götürür fakat sonrasında HDD'ye vedanı edersin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.