Şimdi Ara

HDD'leri 5.25' DVD bölümüne Yerleştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yavaş yavaş bir PC toparlıyorum ve kullanacağım kasa Corsair Carbide 500R. Temsili bir fotoğraf ekliyorum:

HDD'leri 5.25' DVD bölümüne Yerleştirmek

Yapmak istediğim şey sağ tarafta bulunan iki HDD kutusunu olduğu gibi çıkarıp HDD ve SSD'leri sağ üst tarafta bulunan DVD bölmesine yerleştirmek. Hatta bu işlemi de yaparken DVD bölmesinin iç tarafına bir fan ekleyerek o bölmeyi de havalandırmak istiyorum. Ancak bu işle için 3.5" 'ten 5.25" 'e ve 2.5" 'ten 5.25" "e çevirici lazım. Ya da eğer varsa olduğu gibi bu iş için üretilmiş aparatlar da olabilir. Bu tip malzemeler öncelikle Ankara'dan sonra da internetten nereden temin edebilirim?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firochromis -- 13 Mayıs 2014; 14:10:41 >

• 5,25 yuvasina, 3,5" disk takmak icin adaptorler var.
    Vaktim oldugunda asagidaki gibi bir sey almayi dusunuyorum. (Belcika'da yasiyorum). Bu tur adaptorleri magazalarda gormedim.
    internette dealextreme gibi magazalarda olabilir.

Diskler icin fan takmak bence gurultuyu arttirmaktan baska bir ise yaramaz.

http://www.2dehands.be/computer-game-consoles/computer-onderdelen/overige-computeronderdelen/quiet-drive-scythe-3-5-177326276.html
  • Cevap için teşekkür ederim. Yurt dışında bunun gibi çözümleri bulmak kolay, örneğin:

http://www.mountainmods.com/alu-525-bay-covers-c-21_34_67.html

Fakat, bu kadar basit parçalar için yurtdışından sipariş vermek zoruma gidiyor.
  • Hocam duydunuz mu bilmiyorum ama ankarada soneks bilgisayar diye bir yer var. Necatibeyden demirtepeye doğru giden ara sokaklardan birinde. Onlarda bu tip çeşitli eşyalar oluyor. Sitesinde 2.5ten 3.5e dönüştüren kızak vardı ama 5.25e dönüştüren kızak var mıdır bilemiyorum bakmakta fayda var.

www.soneksbilgisayar.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGMI

Hocam duydunuz mu bilmiyorum ama ankarada soneks bilgisayar diye bir yer var. Necatibeyden demirtepeye doğru giden ara sokaklardan birinde. Onlarda bu tip çeşitli eşyalar oluyor. Sitesinde 2.5ten 3.5e dönüştüren kızak vardı ama 5.25e dönüştüren kızak var mıdır bilemiyorum bakmakta fayda var.

www.soneksbilgisayar.com

Teşekkürler, hemen bakıyorum.
  • arkadaşlar böyle birşey banada lazım. bulursanız benide haberdar edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.