Şimdi Ara

HDD olamsı gerekenden az görünüyo acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben seagate 320 GB 16MB 7200 rpm NQO sata 2 hdd aldım fakat normalde olması gerekenden az görürnüyo yada acaba doğruda hesaplamayı ben mi yanlış biliyorum bi acil yardım işte win xp cdsi ile format atargibi taktım biçimlendirdim bölecektim yanlız bir baktım işte boş alan da 305235+8 Mb alan görünüyo 320 gb hdd normalde 327672+8 mb olması gerekmiyomu yanlışım varsa düzeltirmisiniz lütfen hdd acaba eksik mi gösteriyo yani hdd ye göre 298 gb falan olmuyomu: 20gb görmüyomu kafam karştı acaba görmüyosa aldığım yere götürüp yenisi bari alayım vakit kaybetmeden lütfen yardım edin

• başka pc ye taktım biçimlendirdik ten sonra orda 320.062.062.592 bayt 298 GB görünüyo acaba 20 gb eksik değil mi kafama takılan bu hatta 22 Gb yani azda değil gibi dımı teşekkürler
  • Normal
    olay 1kb=1024 byte hesabından kaynaklanıyor.
  • yani arkadaşım bi sorun yok dımı doğru 320 gb hdd vede eksik yok yani dımı gidim geri vermeyeyim aleti yani eksik görüyo diye geriverecektim de uğraşmamamk için daha dün aldım da
  • 320 gb Hdd gerçekte tam olarak 320 gb olmuyor. 1kbyi 1024 yerine 1000 alınca oldugundan fazla çıkıyor
    Değiştirmene gerek yok.
    örnek benim 120gb de 111gb görünüyor.
  • tamam saol kardeş bu saate bilgilerin ve paylaşımın için saol eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.