Bildirim
HDD önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güvenilirlik açısından Toshiba olabilir, model olarak zaten bir kaç model var 7200 rpm olanlar daha yüksek performanslıdır güvenlik/NAS disk'i olanlar daha uzun ömürlüdür. Seagate'ler biraz daha performanslı fakat desktop modellerin bozulma oranları yüksek, WD'lerin performansları zayıf ve Ultrastar serisi hariç tercih edilir bir modeli olmadığı iddiasındayım. -
Samsung Toshiba ya da WD al derim. Kaliteli ve uzun ömürlüler. -
www.hepsiburada.com
Toshiba P300 High Performance 3.5" Sata 3.0 2TB Sabit Disk Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/toshiba-p300-high-performance-3-5-sata-3-0-2tb-sabit-disk-hdwd120uzsva-p-BD804048?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAjwn9v7BRBqEiwAbq1Ey_sdEJ2c3RqfWzfA4iDA0fp3gZLjuu-xraXULYNaPk0mbeHn8mhyyhoC6QMQAvD_BwE
Öneririm bir numaradır fiyatına göre.
-
Toshiba P300 çok sesli çalışıyor. Sesten dolayı 1 hafta dayanabildim, iade ettim. Western Digital Blue modelini de kullandım, Toshiba'ya kıyasla daha sessizdi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X