Arkadaşlar 40 gb Maxtor 7200 HDD 2 ye böldüm Bi bölm 19 gb diğer bölm 11 gb gösteriyor. HDD lerin cache olarak kullandığı bölümleri anlarım( yani kısmen bölüm kaybı oluyor). Fakat bende 1-2 gb değil ortalama 8 gb kayıp:( Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Diğer kısmı RAW formatında görmüştür. Partition Magic programını yükle, tüm saklı bölümleri görüp NTFS yada FAT 32 ye çavirebilirsin...
Bilgisayarım sağ tık - Yönet - Depolama - Disk Yönetimi altında sabit disklerini kontrol et. Biçimlendirilmemiş bölüm var mı?
Oradan kontrol ettim. Orayla alakalı değil.. quote:Orjinalden alıntı: suphion Bilgisayarım sağ tık - Yönet - Depolama - Disk Yönetimi altında sabit disklerini kontrol et. Biçimlendirilmemiş bölüm var mı?
Trial version indiriyorum. Umarım becerebilirim. Teşekkür ederim.. quote:Orjinalden alıntı: rikilem Diğer kısmı RAW formatında görmüştür. Partition Magic programını yükle, tüm saklı bölümleri görüp NTFS yada FAT 32 ye çavirebilirsin...
Hocam söle bi görüntü var ne yapmam gerek??? quote:Orjinalden alıntı: rikilem Diğer kısmı RAW formatında görmüştür. Partition Magic programını yükle, tüm saklı bölümleri görüp NTFS yada FAT 32 ye çavirebilirsin...