Şimdi Ara

HDD problem cozum bulunamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diskime format atamıyorum windows cd siyle olacak is degil disk sıkıstırma seceneklerini kurcalarken coktu ve xp cd siyle formatlanmıyo farklı bır format programı bilen varmı ismi yada nsl yapılacagı su an diskimi degistirdim ve bozuk olanı harici usb den takyorum yani kutulu yaptım diski bu sekilde problemi cozmeyi bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler

• bilgisayarı guvenli kipten ac

format c: yap

yada sistem disketiile c: den ac ve dosyaları hata verene kadar sil. En sonunda yeniden cd ile yuklersin

birde eskiden bioslarda fiziksel format secenegi vardı ama suan var mı hala bilmiyorum
  • win 98 başlangıç disketi ile devam et bed sektör oluşmuşsa aldığın yere götür hdd yiwin 98 başlangıç disketiyle format atmasını bilmiyorsan önce nasıl yapacağını öğren bir kağıda yaz madde madde ne yapacağını işlem sırasını yaz sonra uygulama safhasına geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 19 Mart 2006; 14:13:38 >
  • Selam
    http://freepctech.com/pc/002/files010.shtml bu adresten MS Windows 98 & 98SE yazan yeri download
    et indirdiğin dosya ile windows 98 açılış disketi yarat sonra biostan açılışı(boot ayarlarını) diskete ayarla ve ondan sonra oluşturduğun disketi takıp bilgisayarı yeniden başlat. Format C: veya format /q c: komutuyla bilgisayarına format çekebilirsin. Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssayin72

Selam
    http://freepctech.com/pc/002/files010.shtml bu adresten MS Windows 98 & 98SE yazan yeri download
    et indirdiğin dosya ile windows 98 açılış disketi yarat sonra biostan açılışı(boot ayarlarını) diskete ayarla ve ondan sonra oluşturduğun disketi takıp bilgisayarı yeniden başlat. Format C: veya format /q c: komutuyla bilgisayarına format çekebilirsin. Kolay gelsin

evet bu da cøzmezse HDD nin ømrunden suphelenebilirsin.

• f disk yap olmazsa hdd marka ve modeline gore internet sitesinden program indirip hdd i sıfırlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.