Şimdi Ara

hdd secıp format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşalar hp marka dız ustubılgısayara wındows 8 pro kurucam hersey normal kurulum DVD sı laptopla verılen kendı orjınal dvdsı kuruluma başlıyorum dıl/bölge secıyorum sozlesmeyı ısaretleyıp devam edıyorum gel gelelim hdd nın secılecegı bolumde takılıyo hdd gornuyor ama secemıyorum uzerıne tıklıyorum next butonu aktıf olmuyor ama secıp bıcımlendırebılıyorum lakın kuruluma gecmıyor. defalarca bastan yaptım olmadı kalktım bıde hdd yı bıcımlendırdım acıl yardım edın yaa :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad157 -- 9 Haziran 2015; 21:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mad157

acil yardım

arkadaşalar hp marka dız ustubılgısayara wındows 8 pro kurucam hersey normal kurulum DVD sı laptopla verılen kendı orjınal dvdsı kuruluma başlıyorum dıl/bölge secıyorum sozlesmeyı ısaretleyıp devam edıyorum gel gelelim hdd nın secılecegı bolumde takılıyo hdd gornuyor ama secemıyorum uzerıne tıklıyorum next butonu aktıf olmuyor ama secıp bıcımlendırebılıyorum lakın kuruluma gecmıyor. defalarca bastan yaptım olmadı kalktım bıde hdd yı bıcımlendırdım acıl yardım edın yaa :(((((

Bu sorunun sebebini bilmiyorum ama istersen bir de diski böl. Mesela 500gb ise 150gb bir bölüm oluştur ve bunun üzerine kurmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 9 Haziran 2015; 21:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

acil yardım

Bir de konu başlığını değiştirsen iyi olur.

• Trollemek istemek ama konu başlığı çok garip olduğu için baktım yeni bir virüs türedi filan sandım
  • ozurdılerım degıstırdım snaırım

(wındows cant be ınstalled on drıve 0 partıtıon) yazıyo altta detaylara tıklıyorum (the selected dısk has an MBR partatıon table. on EFI system. wındows can only be ınstalled to GPT dısk) yazısı çıkıyor. bıosa gıremıyorum bılgısayarı ıkıncı el aldım ve bıos orjınalden sıfrelı bıcımlendırdıgım ıcın ıcerıde gıremıyorum
  • quote:

ozurdılerım degıstırdım snaırım

(wındows cant be ınstalled on drıve 0 partıtıon) yazıyo altta detaylara tıklıyorum (the selected dısk has an MBR partatıon table. on EFI system. wındows can only be ınstalled to GPT dısk) yazısı çıkıyor. bıosa gıremıyorum bılgısayarı ıkıncı el aldım ve bıos orjınalden sıfrelı bıcımlendırdıgım ıcın ıcerıde gıremıyorum

Hımm, bunu diğer arkadaşlara soralım?

• bekliyorum sabırsızlıkla laptop sımdı o ekranda bakışıyoruz oyle duygulanmasam bara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bekliyorum sabırsızlıkla laptop sımdı o ekranda bakışıyoruz oyle duygulanmasam bara

Bir de aklıma gelmişken, bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevapla seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin. Yani cevap verdiğinden haberdar olsun.

• Disk bölüm formatların windows kurmaya uygun değilmiş. hdd'nin kopyasını alıp tümden silip tekrar oluşturursan olur.

Birde bios şifresini kaldırmak için pc nin anakartının pilini çıkartıp geri takman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

bekliyorum sabırsızlıkla laptop sımdı o ekranda bakışıyoruz oyle duygulanmasam bara

Bir de aklıma gelmişken, bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevapla seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin. Yani cevap verdiğinden haberdar olsun.

tmm ustam ustam ıdare et acemılık ıste

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

tmm ustam ustam ıdare et acemılık ıste

Yok problem değil. Biz de böyleydik ilk zamanlar.
    Ayrıca alıntı yada cevap seçeneğini kullanman senin yararına. Çünkü o kişi gördüğü an sana dönüş yapar. Yani çabuk cevap alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Disk bölüm formatların windows kurmaya uygun değilmiş. hdd'nin kopyasını alıp tümden silip tekrar oluşturursan olur.

Birde bios şifresini kaldırmak için pc nin anakartının pilini çıkartıp geri takman gerekiyor.

nasıl olurkı zaten wındows 8pro kuruluydu dıske dıskı zaten yenı bıcımlendırdım neyın kopyasını alıcam anlamadım orayım hocam ya. bıos pılıne ulasamıoyurum cungu vıdalar gommelı yada genıs yıldız ağızı lazım o tornavıdayı bulamadım. da orjınalden sıfrelıymıs galıba yazıyordur belkı kasanın ıcınde bıryerlerde ama bulamadım

• Sorun haloldu Kurulumu yapacagim hdd haric dier butun aparatlari söktum. Format ekranında sadece kurulum yapacagim hdd kaldi ve sistemi kurabildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.