Bildirim
Hdd ses
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hdd 7200rpm ise sessiz ortamda biraz hissedilebillr. Ssd de m-sata slotu varsa 64gb a kadar ssd takabilirsiniz. Eğer ssd yi, hdd nin yerine takacam derseniz seste azalma olur. Hdd yi de harici ya da dahili olarak kullanabillrsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 9 Kasım 2012; 2:51:24 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkur ettim amacım da oydu zaten hdd nin yerine ssd takıcam ben bu islerden pek anllamıyorum da servisine versem yaparlar mı acaba hem bi iki problemim de var onunla birlikte hallaederler mi ? -
Evet, serviste değiştirirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _traveler_
tesekkur ettim amacım da oydu zaten hdd nin yerine ssd takıcam ben bu islerden pek anllamıyorum da servisine versem yaparlar mı acaba hem bi iki problemim de var onunla birlikte hallaederler mi ?
kardeş eski bi k53sv kullanıcısı olarak tavsiyem şudur:hdd sesi asus ta bi klasiktir.servise yollarsan hdd de problem yok derler üstelik işlem için para talep ederler.o ses ilk başta gıcık eder.ama o sesi ancak sessiz ortamlarda duyarsın.ssd takman belki sorunu çözer fakat ses aşırı yükselmediği takdir uğraşmaya değmez -
quote:
Orijinalden alıntı: vely
quote:
Orijinalden alıntı: _traveler_
tesekkur ettim amacım da oydu zaten hdd nin yerine ssd takıcam ben bu islerden pek anllamıyorum da servisine versem yaparlar mı acaba hem bi iki problemim de var onunla birlikte hallaederler mi ?
kardeş eski bi k53sv kullanıcısı olarak tavsiyem şudur:hdd sesi asus ta bi klasiktir.servise yollarsan hdd de problem yok derler üstelik işlem için para talep ederler.o ses ilk başta gıcık eder.ama o sesi ancak sessiz ortamlarda duyarsın.ssd takman belki sorunu çözer fakat ses aşırı yükselmediği takdir uğraşmaya değmez
yanlış yere yolladık sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X