Bir ay oncesınde bılgısayara format atamaz hala geldım bad sektor olusmustu.en son care lowlevel format attım.Ondan sonra bilgisayarı o sekılde kullanıyordum.Bunlerde gunde bılgisayar acılırken scan yapıyor ve
\documents and settıngs\cookıe klasorunde kotu kume var. kotu kumeler klasorden kaldırıldı \documents and settıngs\cookıe klasorunde kurtarılamaz bır hata Klasor dosyaya donusturulsunmu? Dosya ya da klasor dogrulaması tamam kayıp zıncırler dosyaya donusturulsunmu?
dıye baslıyıp yarım saat suren bır scan yapıyo.bunun nedenı artık hdd nın omrunu tamamladıgımı oluyo?yardımda bulunacaklara sımdıden tesekkurler..
fakat ntfs için geçerlidir bu hocam kolay gelsin. ve biraz uzun sürer vaktin olduğu bir zaman başlat bu denetlemeyi.
kardes dedıgını yapmıstım zaten o zamanda buna benzer sorun vardı ama bı faydası olmamsıtı
norton partition magic ile sürücüyü yok et tekrar oluştur ve istedigin formatta bicimlendir uygula yeniden başlat bi 10 15 dakka surebilir boyuta bağlı..sorunsuz devam edersin