Şimdi Ara

HDD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bi kaç gün önce laptobuma ssd aldım eskisini oldugu haliyle soktum eski hddm için bir harddisk kutusu aldım ihtiyacım oldugunda dışardan boot edip kullanabileyim diye ancak boot menüsünde bir türlü harddiskim çıkmıyor yardımcı olabilecek varmı?

• Windows'u USB portundan çalıştırabilmek için bu şekilde kurulum yapmış olmanız gerekirdi, bu şekilde kurulum yapmak için web'de çeşitli araçlar ve çözümler mevcut.

Ancak sizin durumunda hali hazırda muhtemel efi olarak sata/pci veriyolundan yüklenmiş işletim sistemini usb üzerinden çalıştırmak mümkün görünmüyor. Gününüz donanımları için USB'ye takılı aygıtın boot menüsünde görünebilmesi için önyüklenebilir işletim sisteminin algılanması gerekir.
  • "boot menüsü" diye tanımlanan şey BIOS'un boot menüsü ise eğer anakart USB'den boot'a izin veriyorsa BIOS'da boot edilebilecek cihazlar listesinde görünmesi gerekirdi. Anakart USB'den boot'a izin veriyor fakat USB HDD listede görünmüyorsa BIOS güncellemesinin sorunu çözme ihtimali var. Sonuçta bu sorunun çözümü için USB HDD BIOS'da görünmeli ve anakart USB'den boot yapabilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.