arkadaşlar bende 500gb seagate ve 750gb samsung var sorunuma gelince; samsung da win7 var seagate de vista yüklü(xp de yükledim fark etmiyor) ve seagate tek hdd olarak çalıştırınca işletim sistemi bulunamadı diyor
ama 2li çalıştınca sorun kalmıyor format attım yeniden kurdum sorun yine devam ediyor
önceden tek seagate varken işletim sisteminde sorun oldu bende onların verdiği cd yi çalıştırdım ne olduysa ondan sonra oldu
seagate tek başına nasıl çalıştırabilim ?
bu arada hdd yi birleştirip tekrar bölümleme yaptım ama fayda vermedi
Jumper'ını kontrol edermisin master olsun. Bazı sistemler slave de veya jumpersız kullanınca problem çıkarabiliyor.
çünkü sistem açılış dosyaları samsungda yüklü. bu windows kurulumunun tipik bir sorunudur.
bende de iki disk üzerinde iki işletim sistemi var. ikinci diske işletim sistemini kurarken birinci disk sökülü durumdaydı. bu sayede ikici diske tam bir kurulum yapılmış oldu. kurulum bittikten sonra iki diski de taktım. bilgisayarı açarken F9 tuşuna basınca anakart boot menü çıkartıyor, oradan istediğim diskten boot yapabiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme