Şimdi Ara

HDD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda iki adet hdd var. Birinde sistem kurulu diğeride depo olarak kullandığım hdd.. depo olarak kullandığım hdd bir anda bilgisayarımdan yok oldu.. bios dan kontrol ettim gözüküyor disk yönetiminde de gözüküyor. sağ tıklayıp harf ata dediğimde biçimlendirmemi söylüyor. Benim amacım içindeki verileri kurtarmak. Easy Recovery programı 10.0.2 sürüm ile hdd göeebiliyorum yani hdd 80 gb olarak ve 72 gb dolu olarak gözüküyor bu proğram ile yada buuna benzer proğram ile oradaki verileri nasıl kurtarabilirim.. illa format mı atmam lazım o verileri kurtarmak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: nelanbuuu

Bilgisayarımda iki adet hdd var. Birinde sistem kurulu diğeride depo olarak kullandığım hdd.. depo olarak kullandığım hdd bir anda bilgisayarımdan yok oldu.. bios dan kontrol ettim gözüküyor disk yönetiminde de gözüküyor. sağ tıklayıp harf ata dediğimde biçimlendirmemi söylüyor. Benim amacım içindeki verileri kurtarmak. Easy Recovery programı 10.0.2 sürüm ile hdd göeebiliyorum yani hdd 80 gb olarak ve 72 gb dolu olarak gözüküyor bu proğram ile yada buuna benzer proğram ile oradaki verileri nasıl kurtarabilirim.. illa format mı atmam lazım o verileri kurtarmak için?

hdd kablolarını söküp tekrar takın ama farklı sata girişine takın. varsa elnizde harici disk kutusu takarak deneyin olmadı kurtarma programları ile alabilirsin. tavsiyem power data recovery tool. varsa elinizde boot edilebilir bir cd onlada muhtemelen alabilirsiniz. hirens boot cd gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.