Şimdi Ara

HDD sorunu PC açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde WD 1 TB HDD var. windows10 yüklü PC'ye takınca PC açılmıyor. Win7 yüklü sistemde ise hiç sorun olmadan çalışıyor. Bunu düzeltmenin yolu var mıdır?

• konuyla ilgili bilgisi olan yok mu???
  • Dahili mı haricimi
    nerden bağlıyorsunuz USB mı sata mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım harici disk windows 10 açar normalde ama bellki bi tanımlayamadığı bişey var boot seçeneklerinden w7 olanı bırıncı sıraya getır onla acsın wd yı bırıncı olarak goruyor onu baslatmaya calısıyor ama baslatamıyor
  • Anakart ve işlemci nedir?

• Sonunda içindeki dosyaları başka bir diske aktarıp, HDD'yi Win10 yüklü pc'ye takıp biçimlendirdim..Şu an bir sorun çıkmadı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sorunsuz... cevapları yeni gördüm, bildirim gelmedi..
  • fixriterzi F kullanıcısına yanıt
    Harici değil, sata bağlantılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende benzer sorunu yaşıyorum. Win10 yüklü latop ne olduğunu anlamadığım şekilde çok ağırlaşmıştı. Disk %100 lerdeydi formatlamaya karar verdim. Disk format kabul etmiyor...

Hdd yi win8.1 yüklü laptopa takıp denesem bir sorun olur mu. Win8.1 olan laptop emanet sonra onu sıfırlamak zorunda kalmak istemiyorum.

• Laptopların kapağını söküp sata olarak bağlamayı düşünüyorum. Laptopu diğer anakarta bağlayınca format istemeden açar mı acaba?

• Benim PC masa üstü o yüzden laptop için bişey diyemem. Ben HDD'yi biçimlendirdim format atmadım. Biçimlendirince sorun ortadan kalktı. İçindeki dosyalarımı bi başka diske aktarıp biçimlendirdim HDD'yi. Şu an sorun yok Win10'da sorunsuz çalışıyor 2 aydır.
  • İlginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.