Şimdi Ara

HDD Tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bir anlık sinirle laptopa vurmak suretiyle HDD'yi bozdum.. Şimdi yeni bir hdd bakıyorum.. Aradığım özellikler:

2,5''
    230/240 TL'ye kadar çıkabilirim sanırım
    Performans önemli
    320 ya da 500gb olabilir.. Fiyat aralığı açısından kapasiteden taviz vererek performansa yönelilebilir.. Yani 500 değil de 320 olabilir..
    Bir de laptopum SATA I

Aklımdaki HDD'ler:
    1) WD Scorpio Black 500 GB WD5000BPKT (BEKT ile aralarındaki farkı bilen var mı?)
    2) Toshiba 500 GB MK5061GSYN
    3) 500GB SEAGATE ST9500420AS

Bunların içinden ya da haricinde hangi hdd'yi tavsiye edersiniz.. Acil yardım ve fikirlerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-s-n -- 21 Mayıs 2012; 1:23:35 >

• Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak kimse?
  • Tavsiye veremicem ama hortlar kaçarım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da iyiymiş :)
  • SSD de alırsın çok sağlamdır :) tabi 120gb anca alınabilir. Performans olarak çok iyidir.

Yazdıklarının arasında en iyisi 1. şıktaki wd scorpio blacktir muhtemelen.

Bunun dışında Seagate Momentus 500 GB 5400 RPM 8 MB Ön Bellek 2.5" SATA II DISK
    Bu hdd de sağlamdır. 350G şok dayanımı
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/hard-disk-hdd/seagate-momentus-500-gb-5400-rpm-8-mb-on-bellek-2-5-sata-3gb-s-disk-st9500325as.html

• SSD'ler performans ve kapasite dengesinde bütçesel olarak hiç uygun değil bana :) Performans tamam mükemmel ama kapasite yok :) Olanında fiyat mütevazı bir araba parası :)
    Seagate için ses konusunda problemli bir hdd yorumlarını çok yerde okudum.. Araştırmak için uzunca bir süre ayırdım bu konuya.. Ve araştırmalarım içinde şuan alabileceğim en iyi hdd'nın WD Scorpio Black olduğu kanaatine vardım.. Ses ve performans konusunda oldukça başarılı bir hdd sanırım.. 500 gb kapasite de sunuyor.. Ve fiyatı da benim için uygundur..

Sanırım tercihimi WD Scorpio Black 500 GB WD5000BPKT'ten yana kullanıcam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Laptop tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.