Arkadaşlar merhabalar; Bilgisayarımın 3.0 portu vardı uzun zaman önce 3.0 harici hard diskim vardı kullanıyordum o bozuldu aradan sonra bir kaç kez format attım şimdi tekrar bir usb 3.0hdd aldım bilgisayarda anakartın resmi sitesinden indirdiğim usb 3.0 controller yüklü fakat porta aygıtı takınca hiç tepki vermiyor aynı 3.0 portuna 2.0 flash bellek takınca çalışıyor ve hdd yi 2.0 porta takıncada çalışıyor hatta bu aygıt daha hızlı çalışabilir 3.0 portuna takın vs. mesajı veriyor nasıl yaparım bu sıkıntıyı acaba ?
bios ayarlarından kontrol edin
biosta ubs 3.0 enable konumda hocam
I had the same problem, the culprit is that some of the USB 3.0 ports on this mobo use the intel driver, and some use the "Asmedia" driver. Install both off your mobo disc and everything should work fine. demiş amcanın biri ASMedia USB 3.0 Driver farklı anakartlar için driver ı mevcut
dostum bazı hddlerde 3.0 olarak yazıyor ama kalitesiz ise çalışmayabiliyor eger kaliteli bir hdd aldım diyorsan hddnin içinde bir cd çıkması lazım onun kurulumunu bir yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme