Şimdi Ara

HDD Veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WD 500 GB bir harddiskim mevcut. 2 defa üst üste elektrik kesildi ve ben ardından harddiskimi yanımda okuluma götürdüm. Okulda taktığımda arkadaşımın bilgisayarında görmedi. Eve getirdiğimde de görmedi.

R-studio isimli bi programı önerdiler, indirdim, içerisindeki dosyaları görebiliyorum fakat daha recoverye başlamadım. Daha hızlı ve % olarak fazla veri kurtarmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Flaren

• Yardımcı olabilecek kimse?
  • ben recuva ve recovery my files kullandım kendi bilgisayarımda istediğim sonuca ulaştım bi arkadaşın bilgisayarında denediğimde başarılı olamadım derin-merin-klasör vb.her türlü taramada istediğim dosyaların %10'undan fazlasını bulamadı 2 programda
  • Yok ben dosyalarımı görebiliyorum şu anda kullandığım program ile. Bilgisayar mühendisi bir arkadaşım da index dosyasıyla ilgili bi sorun olabileceğini söyledi. Ben HDD'mi eski haline nasıl getirebilirim?
  • Yardım edebilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flaren

Yardım edebilecek?

kurtarmak istediğin dosyalar multimedia(film,müzik vs) ise o programlar başarısız olacaktır.
  • O&O programı bu konuda iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Proğramlarla veri mkurtarma işlemini bir noktaya kadar yapabilirsin. Resim, office dosyaları vb. kurtulabilir. Ama yüksek boyuttutadi dosyaları bozuk olarak alırsın. Eğer çok önemli ise senin için veriler hiç uğraşma profosyonel yardım al derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.