Şimdi Ara

Hdd Yandı :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağustos ayında kendime pc toplamıştım ve çok güzel çalışıyordu ama ne olduysa düne kadar oldu ve bitti :( bilgisayar çalışıyordu hafiften bi yanık kokusu gelmeye başladı ve pc kapandı kapağı açtığımda kasa içi feci şekilde yanık kokuyordu ve hdd nin güç kablosunun takılı olduğu yer kömür gibi olmuştu ne olacak ne yapacam şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-undiyng -- 16 Ekim 2008; 14:58:06 >

• hdd tamiri yapılabiliyor bende geen sene yandı diye atmıştım işyeriinki 10 gün önce yandı içinde evraklar olduğu için mecburduk kurtarmaya araştırma sonucu öğrendim ki yapılıyor yaptırdık biz olan benim 120 gb lik attığım hdd ye oldu

ara görüş kargo ile yollarsın bilgici elektronik pc teknik servis 3624314224 ahmet bilgici SAMSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Ekim 2008; 15:15:56 >
  • benim bildigim ise içindeki malzemeler kurtarılıyor ama diskten bi daha yarar gelmiyo diye biliyorum ama inşallah arkadaşın dedigi gibi bi yer vardırda yaparlar...
  • böyle durumlarda büyük ihtimalle kartın yanmıştır o yüzden aynı model hdd alıp karrt larını (manyetik kısmı değil yani bilginin olmadığı bölüm) değiştirip şansını deniyebilirsin
    büyük ihtimalle çalışır
    öğretmenimiz öyle öğretmişti
    ama yinede bilenlere danıs benim dediğimin olma şansı yüksek
  • Eğer hasar sadece boardta kaldıysa verilerine daha kolay ulaşabilirsin. Yok daha fazla zarar görmüşse o zaman iş biraz daha zorlaşır tabii.
    veridoktoru.com veya 0212 210 19 08 den yardım alabilirsin.
  • ben bilgisayarı sıfır düzmüştüm her parçanın 2 yıl garantisi vardı.. aldığım yere göndersem olmaz mı?
  • şansını bi dene ben bir sene önce sistem topladım ve geçenlerde hdd smart hatası vermeye başladı bende verdim vatan a 1 hafta sonra yenisi geldi
  • ben hızlıal.com dan topladım ve ağustos ayından bu yana sorunsuz kullanıyordum. tam bir oyun pc si yapmıştım neyse bi gönderim ama kabul ederlermi o var :(
  • alırlar mı ne demek almak zorundalar garantisi var ama garanti belgeleri onaylı almış olsaydın direk ithalatçı firmaya gönderirdin ve sorunun en kısa zamanda çözülürdü...
    bir de harddisk'in içinde kurtarılması gereken verilerin varsa benim hdd'de kafa atması olmuştu araştırmalarım esnasında ya yenisiyle değiştirirler ya da servis hatası diyerek geri gönderirlermiş yani içindeki verilerinin kurtarılmasında hiçbir müdahile olmaz diye ögrenmiştim ki bence de dogru
    Çok iyi araştır tamircilere herhangi bir ücret ödemeden "acaba tamir olurm mu? " diye bir kaç tamirciye sor fikir oluşur
  • bencede tamir edilebilinir.....ama bu tamiri yapmak baya zor olsa gerek..........
  • firmaya mail çektim. anlaşmalı kargo şirketleri olan ups kargo ile ve ücretin karşı taraf ödemeli olarak (firma) göndermemi söylediler. Teknik servise onlar gönderip en kısa zamanda haber vereceklerini söylediler. Gönderdim bakalım faturası ve garanti belgesinide koydum inşallah değişir gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-undiyng -- 17 Ekim 2008; 22:29:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.