Bildirim
hdd ye oyun atmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cd yi takıyosun(oyuna girmeden) "y" tuşuna basıyosun hdd install diyosun atıyor bu kadar. -
hdd de ki oyunları nasıl oynuyoruz hangi bölümden ?quote:
Orijinalden alıntı: rude.
Cd yi takıyosun(oyuna girmeden) "y" tuşuna basıyosun hdd install diyosun atıyor bu kadar. -
Oyunu attığın zaman otomatik olarak zaten hdd den oynarsın. Ayrıca hhd ye attıktan sonra dvd takılı olmazsa hdd den oynayamazsınquote:
Orijinalden alıntı: dalakada
hdd de ki oyunları nasıl oynuyoruz hangi bölümden ?
Alıntıları Göster -
nasıl yani hem hdd ye atıcam hemde dvd'sini mi takıcam :Squote:
Orijinalden alıntı: rude.
Oyunu attığın zaman otomatik olarak zaten hdd den oynarsın. Ayrıca hhd ye attıktan sonra dvd takılı olmazsa hdd den oynayamazsın
Alıntıları Göster -
Maalesefquote:
nasıl yani hem hdd ye atıcam hemde dvd'sini mi takıcam :S
Alıntıları Göster -
peki hdd 'de ki verileri nasıl silicezquote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Maalesef
Alıntıları Göster -
System settings oradan memory,oradan zaten oyunları,saveleri,demoları falan görürsün oradan da silersin.quote:
peki hdd 'de ki verileri nasıl silicez
Alıntıları Göster -
ya oyunları hddye atamadım :S oyunun cdsini takıyorum xbox yazısı geliyor altında microsoft yazıyorumhep y ye basıyorum sonra direk oyun açılıyor hdd install falan çıkmıyorquote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
System settings oradan memory,oradan zaten oyunları,saveleri,demoları falan görürsün oradan da silersin.
Alıntıları Göster -
Oyun otomaktikman açıldıktan sonra dashboard'a dönün.Oyunun olduğu seçeneğe gelip Y'ye basarsanız install to hard drive seçeneğinin çıkar,öyle kurabilirsiniz HDD'ye.quote:
ya oyunları hddye atamadım :S oyunun cdsini takıyorum xbox yazısı geliyor altında microsoft yazıyorumhep y ye basıyorum sonra direk oyun açılıyor hdd install falan çıkmıyor
Alıntıları Göster -
Elindeki oyunun expansion' ları 1 GB civarı. Oyunun kendisiyle birlikte 7.8 Gb civarı.quote:
Orijinalden alıntı: Denerod
Oyun otomaktikman açıldıktan sonra dashboard'a dönün.Oyunun olduğu seçeneğe gelip Y'ye basarsanız install to hard drive seçeneğinin çıkar,öyle kurabilirsiniz HDD'ye.
Alıntıları Göster
Yüklediğin ek paket ayrı bölümler ama sadece ana oyun içinden ulaşabiliyorsun.
Shivering Isles ve Knights of the Nine.
Eklentiyi yükleyip diski çıkar dedikten sonra esas Oblivion Dvd' sini takman lazım oyuna girmek için.
Install nasıl yapılacağını arkadaşlar zaten anlatmış.
Dediğin bölümleri oyunun içinde kendin bulman gerekli.
-
arkadaşlar acaba harici hdd ye demo yükleyebiliyormuyuz.Hani cd ye atıp oynanıyorya.Belki harici hdd ye de atılıp oynanır dedimquote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Elindeki oyunun expansion' ları 1 GB civarı. Oyunun kendisiyle birlikte 7.8 Gb civarı.
Yüklediğin ek paket ayrı bölümler ama sadece ana oyun içinden ulaşabiliyorsun.
Shivering Isles ve Knights of the Nine.
Eklentiyi yükleyip diski çıkar dedikten sonra esas Oblivion Dvd' sini takman lazım oyuna girmek için.
Install nasıl yapılacağını arkadaşlar zaten anlatmış.
Dediğin bölümleri oyunun içinde kendin bulman gerekli.
Alıntıları Göster
-
ya arkadaşlar olmuuor hdd ye atmıyr :Squote:
Orijinalden alıntı: asdfg_1453
arkadaşlar acaba harici hdd ye demo yükleyebiliyormuyuz.Hani cd ye atıp oynanıyorya.Belki harici hdd ye de atılıp oynanır dedim
Alıntıları Göster
games ten gta 4 ün üstüne geliyorım
y basıyorum hiç bişi olmyuor
acaba yeterli yer mi yok hdd de * -
Hayır o yine de çıkar...Gamesten gelmiceksin dashboardda my xboxa gel zaten ilk seçenek play gta 4 tür orda misal...Altta Y Game Details yazar...o yazı çıkarsa sorun yok demektir y ye bas install to hard drive de...quote:
ya arkadaşlar olmuuor hdd ye atmıyr :S
games ten gta 4 ün üstüne geliyorım
y basıyorum hiç bişi olmyuor
acaba yeterli yer mi yok hdd de *
Alıntıları Göster -
yok arkadşlar çıokmıyor ..quote:
Orijinalden alıntı: Jokerguy
Hayır o yine de çıkar...Gamesten gelmiceksin dashboardda my xboxa gel zaten ilk seçenek play gta 4 tür orda misal...Altta Y Game Details yazar...o yazı çıkarsa sorun yok demektir y ye bas install to hard drive de...
Alıntıları Göster
acaba xbox'un sürümü mü güncellemeliyim
bazıları öyle diyor ? -
Evet 1.5 den öncesinde yok sanırım hddye yükleme seçeneği...quote:
yok arkadşlar çıokmıyor ..
acaba xbox'un sürümü mü güncellemeliyim
bazıları öyle diyor ?
Alıntıları Göster -
hocam internette 2 tane buldum biriquote:
Evet 1.5 den öncesinde yok sanırım hddye yükleme seçeneği...
Alıntıları Göster
$SystemUpdate_Fall08.zip 74.6 mb bu
diğeride
$SystemUpdate_12-2007 oda 7 mb :S
hangisi indiriyim ve kurulumu nasıl yapıcam dvd ye çekip makinaya mı takıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: asdfg_1453
arkadaşlar acaba harici hdd ye demo yükleyebiliyormuyuz.Hani cd ye atıp oynanıyorya.Belki harici hdd ye de atılıp oynanır dedim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
-
O kadarını bunu yapan bi arkadaş söylesin ben alırken 1.5 yüklettim zaten tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmeyimquote:
hocam internette 2 tane buldum biri
$SystemUpdate_Fall08.zip 74.6 mb bu
diğeride
$SystemUpdate_12-2007 oda 7 mb :S
hangisi indiriyim ve kurulumu nasıl yapıcam dvd ye çekip makinaya mı takıcam
Alıntıları Göster -
yok mu arkadaşlar yardımcı olacakquote:
O kadarını bunu yapan bi arkadaş söylesin ben alırken 1.5 yüklettim zaten tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- gta 5 soyulacak yerler
- the witcher 4. sezon ne zaman
- araba oyunları pc
- efootball türkçe spiker
- telegram indirim kanalları
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X