Şimdi Ara

hdd ye oyun atmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oblivion'u takuyorum install expansion pack diyor ok diyorum yüklüyor diski çıkar diyor .. çıkarıp takıyorum gene eklentileri yüklediyor :S anlamadım gitti
    ve hdd ye nasıl oyun atılıyor

• Cd yi takıyosun(oyuna girmeden) "y" tuşuna basıyosun hdd install diyosun atıyor bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Cd yi takıyosun(oyuna girmeden) "y" tuşuna basıyosun hdd install diyosun atıyor bu kadar.
    hdd de ki oyunları nasıl oynuyoruz hangi bölümden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalakada

hdd de ki oyunları nasıl oynuyoruz hangi bölümden ?

Alıntıları Göster
    Oyunu attığın zaman otomatik olarak zaten hdd den oynarsın. Ayrıca hhd ye attıktan sonra dvd takılı olmazsa hdd den oynayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Oyunu attığın zaman otomatik olarak zaten hdd den oynarsın. Ayrıca hhd ye attıktan sonra dvd takılı olmazsa hdd den oynayamazsın

Alıntıları Göster
    nasıl yani hem hdd ye atıcam hemde dvd'sini mi takıcam :S
  • quote:

nasıl yani hem hdd ye atıcam hemde dvd'sini mi takıcam :S

Alıntıları Göster
    Maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Maalesef

Alıntıları Göster
    peki hdd 'de ki verileri nasıl silicez
  • quote:

peki hdd 'de ki verileri nasıl silicez

Alıntıları Göster
    System settings oradan memory,oradan zaten oyunları,saveleri,demoları falan görürsün oradan da silersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

System settings oradan memory,oradan zaten oyunları,saveleri,demoları falan görürsün oradan da silersin.

Alıntıları Göster
    ya oyunları hddye atamadım :S oyunun cdsini takıyorum xbox yazısı geliyor altında microsoft yazıyorumhep y ye basıyorum sonra direk oyun açılıyor hdd install falan çıkmıyor
  • quote:

ya oyunları hddye atamadım :S oyunun cdsini takıyorum xbox yazısı geliyor altında microsoft yazıyorumhep y ye basıyorum sonra direk oyun açılıyor hdd install falan çıkmıyor

Alıntıları Göster
    Oyun otomaktikman açıldıktan sonra dashboard'a dönün.Oyunun olduğu seçeneğe gelip Y'ye basarsanız install to hard drive seçeneğinin çıkar,öyle kurabilirsiniz HDD'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

Oyun otomaktikman açıldıktan sonra dashboard'a dönün.Oyunun olduğu seçeneğe gelip Y'ye basarsanız install to hard drive seçeneğinin çıkar,öyle kurabilirsiniz HDD'ye.

Alıntıları Göster
    Elindeki oyunun expansion' ları 1 GB civarı. Oyunun kendisiyle birlikte 7.8 Gb civarı.
    Yüklediğin ek paket ayrı bölümler ama sadece ana oyun içinden ulaşabiliyorsun.
    Shivering Isles ve Knights of the Nine.
    Eklentiyi yükleyip diski çıkar dedikten sonra esas Oblivion Dvd' sini takman lazım oyuna girmek için.
    Install nasıl yapılacağını arkadaşlar zaten anlatmış.
    Dediğin bölümleri oyunun içinde kendin bulman gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Elindeki oyunun expansion' ları 1 GB civarı. Oyunun kendisiyle birlikte 7.8 Gb civarı.
    Yüklediğin ek paket ayrı bölümler ama sadece ana oyun içinden ulaşabiliyorsun.
    Shivering Isles ve Knights of the Nine.
    Eklentiyi yükleyip diski çıkar dedikten sonra esas Oblivion Dvd' sini takman lazım oyuna girmek için.
    Install nasıl yapılacağını arkadaşlar zaten anlatmış.
    Dediğin bölümleri oyunun içinde kendin bulman gerekli.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acaba harici hdd ye demo yükleyebiliyormuyuz.Hani cd ye atıp oynanıyorya.Belki harici hdd ye de atılıp oynanır dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

arkadaşlar acaba harici hdd ye demo yükleyebiliyormuyuz.Hani cd ye atıp oynanıyorya.Belki harici hdd ye de atılıp oynanır dedim

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar olmuuor hdd ye atmıyr :S
    games ten gta 4 ün üstüne geliyorım
    y basıyorum hiç bişi olmyuor
    acaba yeterli yer mi yok hdd de *
  • quote:

ya arkadaşlar olmuuor hdd ye atmıyr :S
    games ten gta 4 ün üstüne geliyorım
    y basıyorum hiç bişi olmyuor
    acaba yeterli yer mi yok hdd de *

Alıntıları Göster
    Hayır o yine de çıkar...Gamesten gelmiceksin dashboardda my xboxa gel zaten ilk seçenek play gta 4 tür orda misal...Altta Y Game Details yazar...o yazı çıkarsa sorun yok demektir y ye bas install to hard drive de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

Hayır o yine de çıkar...Gamesten gelmiceksin dashboardda my xboxa gel zaten ilk seçenek play gta 4 tür orda misal...Altta Y Game Details yazar...o yazı çıkarsa sorun yok demektir y ye bas install to hard drive de...

Alıntıları Göster
    yok arkadşlar çıokmıyor ..
    acaba xbox'un sürümü mü güncellemeliyim
    bazıları öyle diyor ?
  • quote:

yok arkadşlar çıokmıyor ..
    acaba xbox'un sürümü mü güncellemeliyim
    bazıları öyle diyor ?

Alıntıları Göster
    Evet 1.5 den öncesinde yok sanırım hddye yükleme seçeneği...
  • quote:

Evet 1.5 den öncesinde yok sanırım hddye yükleme seçeneği...

Alıntıları Göster
    hocam internette 2 tane buldum biri
    $SystemUpdate_Fall08.zip 74.6 mb bu
    diğeride
    $SystemUpdate_12-2007 oda 7 mb :S
    hangisi indiriyim ve kurulumu nasıl yapıcam dvd ye çekip makinaya mı takıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

• quote:

hocam internette 2 tane buldum biri
    $SystemUpdate_Fall08.zip 74.6 mb bu
    diğeride
    $SystemUpdate_12-2007 oda 7 mb :S
    hangisi indiriyim ve kurulumu nasıl yapıcam dvd ye çekip makinaya mı takıcam

Alıntıları Göster
    O kadarını bunu yapan bi arkadaş söylesin ben alırken 1.5 yüklettim zaten tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim
  • quote:

O kadarını bunu yapan bi arkadaş söylesin ben alırken 1.5 yüklettim zaten tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim

Alıntıları Göster
    yok mu arkadaşlar yardımcı olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.