Şimdi Ara

Hddim çok yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle herkese 500gblık bir hdd var son bir kaç aydır inanılmaz bir yavaşlama oluştu dosyaları kopyalarken dvdden hddye atarken bunun çeşitli nedenleri olduğunu biliyorum fakat
    Hdd mi çok önceleri C ve D olmak üzere 2 ye bölmüştüm sonra C ye işletim sistemini kurdum sonralardan ise D ye kurup C dekini sildim ve hep C ye format atıp yeniden yüklemeleri C üzerinden gerçekleştirdim dün Wİn 7 kurmak istediğimde bana C ye kurmanız sorun çıkarabilir diye bir uyarı verdi çünkü D'yi sistem olarak adlandırmıştı D ye kurmamı önerdi ,sanırım birisi sistem diğeri başka bir ad ile ayrılıyor sistem olan kısıma işletim sistemini kurmak gerekiyor tam bir bilgim yok açıkçası.Fakat işletim sistemini C ye kurduğumda dosya aktarımı inanılmaz yavaş oluyor DVD den HDD ye attığım dosyalar bile inanılmaz transfer oluyor 700mblık dosyayı 10-15dk da transfer ediyorum. Acaba işletim sistemini D ye kursam veya harddiski tekrar tek parçaya getirsem sorun düzelir mi?

• Disk bölümlerini tekrar oluştur. C ye windows yükle. Hızın daha önceki gibi olacaktır.
  • bugün dosyaları yedekleyip komple formattan sonra tekrardan deneyeceğim tşkler cvp için
  • Sanırım bad sector oluşmuş.Ayrık bölümleri birleştirdim w7 kurdum takılmalar ortadan kalktı bu sefer 10dk da bir sabit disk hatası diye bir uyarı veriyor verileri yedekle falan filan.HD tune ile tarattım %5 hasarlı bölüm buldu şimdi bakalım detaylı bir tarama gerçekleştiriyorum sonuç ne olacak.Olmazsa gidip bir HDD alacağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.