Şimdi Ara

HDDler kolay mı bozulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime harici hdd almayı düşünüyorum ama forumdaki herkes bozulmasından şikayetçi. Bu yeni modeller de hala bu kadar kolay mı bozuluyor? Ne de olsa içindekiler önemli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi military33 -- 20 Ağustos 2014; 13:08:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd lere pek güvenilmez doğru söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

hdd lere pek güvenilmez doğru söylüyorlar

Icine fotograflari falan atmak istiyorum ama hepsi birer ani kaybolmasini da istemiyorum. Eger gidicekse pek de bi anlami yok. O zaman hic bulasmiyim mi diyorsunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: military33

quote:

Icine fotograflari falan atmak istiyorum ama hepsi birer ani kaybolmasini da istemiyorum. Eger gidicekse pek de bi anlami yok. O zaman hic bulasmiyim mi diyorsunuz hocam?

mesela ben
    ilk pc nin kendi hdd sine sonra cd ye sonra usb belleğe en son hdd ye yedeğini alıyorum,eğer önemliyse böyle yapın
  • quote:

quote:

quote:

mesela ben
    ilk pc nin kendi hdd sine sonra cd ye sonra usb belleğe en son hdd ye yedeğini alıyorum,eğer önemliyse böyle yapın

Anladım hocam garanti iş daha iyidir teşekkür ederim

• quote:

Kendime harici hdd almayı düşünüyorum ama forumdaki herkes bozulmasından şikayetçi. Bu yeni modeller de hala bu kadar kolay mı bozuluyor? Ne de olsa içindekiler önemli olacak

o kadarda kolay değil

gene elektronik şans işidir lafına geliyoruz.

6 senelik 160GB toshiba external hala taş gibi çalışıyor mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Kendime harici hdd almayı düşünüyorum ama forumdaki herkes bozulmasından şikayetçi. Bu yeni modeller de hala bu kadar kolay mı bozuluyor? Ne de olsa içindekiler önemli olacak

o kadarda kolay değil

gene elektronik şans işidir lafına geliyoruz.

6 senelik 160GB toshiba external hala taş gibi çalışıyor mesela.

yeni ürünlerde eskisi gibi kalite yok,bendede 10 yıllık seagate var hala taş gibi
  • benim de 6 yıllık 100 gb hdd var çalışıyor hala

• quote:

yeni ürünlerde eskisi gibi kalite yok,bendede 10 yıllık seagate var hala taş gibi

bilerek yapılıyor bu.

yenisini nasıl alacaksın yoksa ?

yapacak birşey yok.

CAPITALISM RULEZ.
  • Dogru biraz sans isi onlar da yenisini satarak para kazaniyo ama icindeki bilgiler gidince yenisi gelcek diye kimse sevinmez herhalde

• Hocam kusura bakmayın wifi olmadığı için geç izledim biraz. Bu testlerde SSD bariz üstünmüş. Ama son cümlenizi anlayamadım tam

• yani şans işi tamamen

benim 2002 de 40 gb lık hdd vardı o pc şehirler gezdi evler gezdi yine de bişey olmamıştı 7 yıl.

ondan sonra 160 gb wd hdd vardı o da aynı şekilde 6 yıldır paşa paşa çalıştı.

son olarak 1 tb wd aldım o da 2 aydır tıkır tıkır çalışıyor.

yani şu ana kadar üç HDD kullandım ghiçbiri bozulmadı çok ilginçtir ama şans işi ne yaparsın durduk yere bozula nvar düşürüp de bozan var türlü türlüsü var şans
  • @lutfikoken
    Anladım hocam o biraz zahmetli ama güvenilir

@T_Ice
    Aynen hocam hdd şans işiymiş biraz da risk

• Beyler hdd ler sarsılmadığı darbe almadığı sürece bozulma yapar mı?Sadece pc deki verilerin kopyalarını koyacağım hareket etmeyecek.
  • fotoğraf depolamak için kıngston un metal usb lerı var onlarda al en sağlamı bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.