Şimdi Ara

HDİ,CDTİ,TDCİ,CRDİ,TDİ,DCİ,MULTİJET,D4D (DİZEL ARAÇ İÇİN HANGİSİ DERSİNİZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
20.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aziz 76

kardeş bmw ve mercedese rakıp yok. ama biz burda onlara göre garıban işi olan dızellerı tartışıyoruz kardeş zaten otür arabalar alan kişiler buraya bakmazkı deger degmezine bakmaz gidip alır demı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

3 seneden beri Cerato 1.5 Crdi 102 hp kullanıyorum. Diğerlerine göre bariz şekilde sessiz bir dizel motor. Ayrıca Yeni Cerato da 126.0 hp lik motoru da ve Ceed deki 1.6 90 hp lik tasarruflu motoru da tavsiye ederim.

toyota d4d dizelin elinesessizlik konusunda kimse su dökemez...

evet çok başarılı toyotoda sessizlik ve dayanıklılıkta benım bı hacı abımde vardı tanıdık 230bin kmdeydı 2005 corolla dizel tık yoktu şimdi onu sattı 2008 48binde corolla aldı oda aynı şekil sessiz sana katılıyorum arkadaşım ama crdide çok sessiz bi hassa eralar

Alıntıları Göster
    yakıt olarak en az yakan herhalde psa grubu(tdci-hdi).

• quote:

Orijinalden alıntı: anaxunamun

MULTIJET

Alıntıları Göster
    bence DCİ gercekten tabıkı gıdıpte mersedes motoruyla kıyaslanmaz sıfındakı araclarla kıyaslarsanız anlarsınz mekanık sorunlar olabılır onu bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TALHA0716

bence DCİ gercekten tabıkı gıdıpte mersedes motoruyla kıyaslanmaz sıfındakı araclarla kıyaslarsanız anlarsınz mekanık sorunlar olabılır onu bılmıyorum

Alıntıları Göster
    şuanda multijet yeni motorlarla performans açısından bir adım önde tabi 1.3-1.6 grubunda(120bg 300nm tork) bakalım yeni motorlar nasıl olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahinler

yakıt olarak en az yakan herhalde psa grubu(tdci-hdi).

Alıntıları Göster
    hyundai'nin dizel motorları çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

En sıkı dizel motorlar BMW'de bence.

320d, 520d : 2.0 litre 177hp güç, 350Nm tork ve oldukça düşük tüketim.
    335d, 535d : 3.0 litre çift turbolu 286hp güç, 580 Nm tork (bu motorun üstüne dizel var mı bilmiyorum)

1.6 120hp Multijet 300 nm tork

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 20 Kasım 2009; 19:49:05 >
  • quote:

kardeş bmw ve mercedese rakıp yok. ama biz burda onlara göre garıban işi olan dızellerı tartışıyoruz kardeş zaten otür arabalar alan kişiler buraya bakmazkı deger degmezine bakmaz gidip alır demı

Mondeo 2.0 TDCI'nın,Passat 2.0 TDI'ın,Jetta 1.6 TDI'ın vs. fiyatları pek de garibanlara göre değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

En sıkı dizel motorlar BMW'de bence.

320d, 520d : 2.0 litre 177hp güç, 350Nm tork ve oldukça düşük tüketim.
    335d, 535d : 3.0 litre çift turbolu 286hp güç, 580 Nm tork (bu motorun üstüne dizel var mı bilmiyorum)

1.6 120hp Multijet 300 nm tork
    Birde konuyu açan arkadaş , sanırım oto işleriyle ilgileniyorsun ama TSi motorun dizel olmadığını bilmiyormusun

kardeş yanlışlık oldu klavye malum Q klavye d harfi ile s yanyana tdi yazıcagıma tsi yazdım. aksilik sonra bidaha tdi yazdım bende tamam tuşuna baktıktan sonra farkettim

• quote:

kardeş yanlışlık oldu klavye malum Q klavye d harfi ile s yanyana tdi yazıcagıma tsi yazdım. aksilik sonra bidaha tdi yazdım bende tamam tuşuna baktıktan sonra farkettim

Peki o zaman düzeltiyorum mesajımı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Mondeo 2.0 TDCI'nın,Passat 2.0 TDI'ın,Jetta 1.6 TDI'ın vs. fiyatları pek de garibanlara göre değil.

sen peki cdi220 yada e250 (s serisini söylemıyorum bile) dizel mercedesin
    520d , 535d 7,40d
    ile bu dedigin markalarını kıyaslıyınca baya ucuz gelıyor.

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: dhci16

quote:

quote:

gülünücek bişey varsa bızde gülelımya herkez gülüyor .sorarım size (komık bulanlara) yukarda yazdıgım bmw mercedes markalar karşısında garıban işimi degilmi...

• bence baslıga yazmadıgın CDTİ opel motoru 1.3 motor kullanıyorum ve performanstan gayettt memnunum
  • quote:

gülünücek bişey varsa bızde gülelımya herkez gülüyor .sorarım size (komık bulanlara) yukarda yazdıgım bmw mercedes markalar karşısında garıban işimi degilmi...

gül kardeşim sen de gül...izin veriyorum...

noldu? komik bir şey yazmışsın ben de tepkimi belirttim(komik olduğu için güldüm), neden bu sinir?

eklme:gariban işi dediğin arablar 30-40 bin tl'ye satılıyor...
    google'da gariban yaz, hem de görsellerde ara...bakalım hangi garibanın dizel arabası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 20 Kasım 2009; 20:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

quote:

noldu? komik bir şey yazmışsın ben de tepkimi belirttim(komik olduğu için güldüm), neden bu sinir?

google'da gariban yaz, hem de görsellerde ara...bakalım hangi garibanın dizel arabası var?

Alıntıları Göster
    Dizel dedinmi , TDI diyeceksin

Bmw ve Merconun dizellerini haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 20 Kasım 2009; 21:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Dizel dedinmi , TDI diyeceksin

Bmw ve Merconun dizellerini haric

Alıntıları Göster
    dizeller içinde en iyi olan tsi yi öneriyorum size

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

dizeller içinde en iyi olan tsi yi öneriyorum size

Alıntıları Göster
    Bencede TSİ Ama dizel dersek CDİ
  • Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

[/qu
    dedım..kızmıyorum sızın gulmenızde benım açımdan sorun yok ...
    ben tekrar üzerine basarak bahsettıgımız motor seçeneklerı olan araçlar dıyorum bmw mercedes karşısında garıban arabası .

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

bence baslıga yazmadıgın CDTİ opel motoru 1.3 motor kullanıyorum ve performanstan gayettt memnunum

HATIRLATTIGIN İÇİN TŞK. CDTİ EKLENMIŞTIR DALGINLIK İŞTE KUSURA BAKMA ... CDTİDE ADINDAN SÖZ ETTİRMİŞ Bİ DİZEL ZATEN ÖZELLIKLE OPELLE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

bence baslıga yazmadıgın CDTİ opel motoru 1.3 motor kullanıyorum ve performanstan gayettt memnunum

HATIRLATTIGIN İÇİN TŞK. CDTİ EKLENMIŞTIR DALGINLIK İŞTE KUSURA BAKMA ... CDTİDE ADINDAN SÖZ ETTİRMİŞ Bİ DİZEL ZATEN ÖZELLIKLE OPELLE.

Alıntıları Göster
    Dizel motorlarda en dayanıklısı %90 gibi büyük bir oran vererek ford diyorum, yani = TDCI.Adamlar ticari araçların babasını üretiyorlar.Yılların tecrübesi var bence Ford her zaman dizelde başarılıdır aynı zamanda performanslı. (Ör. Yeni Focus)

Eğer ekonomi istiyorsan Opelin CDTI dizelleri bu konuda çok başarılıdır. (Fiat Mujtijet de aynı şekilde...) CO2 salınımları düşüktür ve çevreci motorlardır.Dayanıklıdır.

Toyotanın dizel motorları d4d sessiz çalışır ve gayet sorunsuzdur .Volvo,Mercedes (CDI),BMW nin dizelleri de bu şekilde fazla sorun çıkarmaz.Hatta güncel Volvo S40 da kullanılan dizel epey övülüyor.

TDI motoru zaten Transporterlardan ve Caddy lerden biliyorsunuzdur.VW kalitesinde başarılı bir motor.

Hyundainin CRDI dizel motorları şu anda iyi gözüküyor ancak uzun vadede ne olur onu zaman gösterecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.