Şimdi Ara

hdmı bglantı ve 220xw goruntu bozuklugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhabalar...bilenler lutfen yardım etsın.adamlar bi cuval para ıle 22 inç monıtor satıyorlar icerisine vga kablo koyuyorlar.neymiş efendim philips turkıye icin gonderdıgı pakette cıkmıyormuş! sizin anlıyacagınız hdmı&hdmı kablo aldım ve vga kabloyu cıkartıp bunu taktım.fakat goruntu bozuldu renkler birbiri icerisinde yazılar golgelı oldu yapmaya caliştım fakat beceremedim.yardım ederseniz sevinirim.ha bu arada ekran 9600gt işletim 32 vista.. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexusab -- 10 Kasım 2016; 14:44:57 >

• dostum bu urunu benım bıldıgım kadarıyla uzerındekı natıve cozunurluk 1680*1050 oldugu ıcın hd yayın almaya calısmak yalnıs olur...hangı hdmı kaynagına bagladıgın cok onemlı..yanı yanılmıyorsam ps 3 ve dıger hdmı cıkıslı dvd player lar ıle sorunsuz calısacaktır ama eger 1920*1200 cozunurluk veren bır laptoptan buna goruntu almaya kalkarsan goruntu bozulacaktır..full hd denıldıgınde akla gelen 1920 ye 1200 cozunurluk aslında digital kaynaktan cıkısta 1900 e 1080 pıkseldır..yanı bız yayını 1920 ye 1200 ızleyemıyoruz hıcbır monıtor yada lcd tv 1920 * 1200 yayın yapmıyor digital olarak..
    aslında bunu bırden fazla nedenı olabılır dıgerıde mesela kablodur..dvi-hdmi kablo almış olsaydın sanırım sorun yasamazdın ama su da bır gercek kı pc kullanımı yanı desktop kullanımı ıcın hdmı kullanım sart deıl ve ınan dvi dan farksız,dvi dan farkını anlaman cok zor hdmi cıkışı sadece diğer kaynaklara baglamak için koymşlar eğer soracaksan o zamn neden hdmi koymuşlar diye...

umarım yardımım olmuştur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.