Bildirim
Hdmi kablo kullanımı hakkında yardım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Farukgulyan
Elimde bir monitör var boşta duruyor. Bir kasa alıp bu monitörü kullanmak istiyorum.
Hdmi kablo olarak ne almalıyım? Öneriniz nedir?
Monitörde input2 girişi var. Her kasaya uyar mı bu giriş ?
ekranın arka panelinden görüntü alsam? -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
Elimde bir monitör var boşta duruyor. Bir kasa alıp bu monitörü kullanmak istiyorum.
Hdmi kablo olarak ne almalıyım? Öneriniz nedir?
Monitörde input2 girişi var. Her kasaya uyar mı bu giriş ?
ekranın arka panelinden görüntü alsam?
Hocam şöyle bir şey.
Resmi netten buldum. Temsilidir. Şu an tesim çekme imkanım olmadığı için bunu buldum
yeni ekran kartlarının genelliğinde vga(input 2 yazan) çıkışı olmaz. dvi çıkışı olur.(dvi to vga dönüştürücü ile düzeltilir.) hdmi ile bağlayarak sorun çıkmaz.
-
Hocam teşekkürler. Yani hdmi kablo alırsam , bu ekranı her hangi bir kasaya bağlayabilir miyim?
Mini hdmi var ve normal var. Hangi kablodan almam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam teşekkürler. Yani hdmi kablo alırsam , bu ekranı her hangi bir kasaya bağlayabilir miyim?
Mini hdmi var ve normal var. Hangi kablodan almam lazım?
her kasaya değil. hdmi uyumlu olan var olmayan var. sürekli ekran başka bilgisayara bağlancaksa vga kablo al. bide dvi-vga dönüştürücü al. her bilgisayarda çalışır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör açılmıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- laptop menteşe tamiri
- suya düşen telefon
- modem kurulumu
- video boyutu küçültme
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X