Şimdi Ara

hdmi kablo Tv bağlantısı hakkında (ati)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HDMI kablo ile bilgisayarımı LCD ye bağlıyorum ama Televizyonu açtığım zaman pc monitörü kapanıyor ve ikisinde birden görüntü olmuyor . o yüzden ayarlarada bakamıyorum. bu işi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

(ekran kartım onboard ati HD 4200 - Tv vestel pixellance 32" lcd televizyon direk olarak hdmi sekmesinde açılıyor )

• Aslında televizyon bağlantısını yaptıktan sonra tvyi açtıktan sonra ikisinden birinde muhakkak görüntü olması lazım. Televizyon direkt olarak hdmi sekmesinde açılıyor demişsiniz ama çift hdmi girişi olabilir mi acaba tvde? Belki siz 2. girişe takıyorsunuzdur o yüzden açılışta gelen hdmi sekmesine görüntü gelmiyordur.
  • yok ya tek giriş var hdmi olarak ekran açılınca kenarında hdmi yazıyor
  • Menüden giriş ayarları olacak. Her ihtimale karşı televizyondan o bahsettiğim kısımı kurcalayarak hdmi sekmesinde olduğundan emin olur musunuz?
  • Benmi yanlış anladım yoksa hem HDMI kablosu ile TV'ye hemde VGA kablosu ile LCD'ye mi görüntü vermeye çalışıyorsun aynı anda?
  • ati catalyst control center'de Display-Desktops altında ayar var.display mode(yada bunun gibi bişey) Dual view olması lazım.Clone gibi bişeyde olabilir.
  • yok abi ne denediysem olmuo 2 gündür uğraşıom çözemedim
  • Oldukça geç cevap yazmış olacağım ve konuyu hortlatmış olacağım ama bir süredir yoktum. Sorununuz devam ediyor mu çözdünüz mü? Kablo bağlantısını yaptıktan sonra ikisinden aynı anda görüntü alamamanız normal değil. Yüksek ihtimal kablo bağlantısı yapıldığı anda görüntü tvye aktarılıyor ama tvden kaynaklı bir sorun nedeniyle de ordan da görüntü alamıyorsunuz. Klavye üzerinde ekran ayarı ile ilgili bir tuş olması gerekiyor.Ben de mesela fn+f4 kombinasyonu. Onunla en azından görüntünün laptopa gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.