Bildirim
Headset testi için yardım..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
DOSTUM XBOX 360 DA HEAD SETLERİN GİRİŞİ 3.5 MİYDİ 2.5 MİYDİ? -
2.5 -
peki 2.5 girişli head setleri nerden bulabilirim.mesela vatanda varmıdır?çünkü xbox un headset in,i bulamıyorum hiçbiyerde. -
Ben mersinde mediamarkt ten almıştım.Ama sesim gitmiyor başkalarına.Nedenini anlayamadım -
Eğer birisini bulamadıysan , arkadaş listenden birisine sesli mesaj göndermeyi dene ama gönderme sesini kayıt et sonra dinle sesinin gelip gelmediğini.Bazen arkadaşlar ses gelmiyor diye geyik yaptığında sesimi kayıt edip dinliyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
peki 2.5 girişli head setleri nerden bulabilirim.mesela vatanda varmıdır?çünkü xbox un headset in,i bulamıyorum hiçbiyerde.
Gel vereyim sana elimde 3 adet var -
3.5 to 2.5 çeviricileri dene. -
Bu başlık altından bende bir soru sorayım:
Bu PClerde kullandığımız kulaklıkları XBOX'a bağlaya biliyormuyuz?
Yani ses TV'den değilde kulaklıktan gelicek. Öyle bir imkan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: [Fe4R]
Bu başlık altından bende bir soru sorayım:
Bu PClerde kullandığımız kulaklıkları XBOX'a bağlaya biliyormuyuz?
Yani ses TV'den değilde kulaklıktan gelicek. Öyle bir imkan var mı?
http://www.amazon.com/gp/product/B0009JFF7A/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1/175-4233344-8877328?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_r=1X12S71ZCCR8J5XFV50R&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1278548962&pf_rd_i=B0009JFF7K
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X