Şimdi Ara

Headset testi için yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Orjinal xbox headset'i bulamayınca mikrofonlu bir kulaklık aldım.Birde iki tane dişi 3.5mm jack ve bir adet 2.5mm erkek jack bulunan kablo aldım.Fakat test edemedim.Mümkünse headseti olan biri gt mi ekleyip denememe yardımcı olursa çok sevinirim. GT:WarwickTR

• DOSTUM XBOX 360 DA HEAD SETLERİN GİRİŞİ 3.5 MİYDİ 2.5 MİYDİ?
  • 2.5
  • peki 2.5 girişli head setleri nerden bulabilirim.mesela vatanda varmıdır?çünkü xbox un headset in,i bulamıyorum hiçbiyerde.
  • Ben mersinde mediamarkt ten almıştım.Ama sesim gitmiyor başkalarına.Nedenini anlayamadım
  • Eğer birisini bulamadıysan , arkadaş listenden birisine sesli mesaj göndermeyi dene ama gönderme sesini kayıt et sonra dinle sesinin gelip gelmediğini.Bazen arkadaşlar ses gelmiyor diye geyik yaptığında sesimi kayıt edip dinliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

peki 2.5 girişli head setleri nerden bulabilirim.mesela vatanda varmıdır?çünkü xbox un headset in,i bulamıyorum hiçbiyerde.

Gel vereyim sana elimde 3 adet var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.5 to 2.5 çeviricileri dene.
  • Bu başlık altından bende bir soru sorayım:

Bu PClerde kullandığımız kulaklıkları XBOX'a bağlaya biliyormuyuz?

Yani ses TV'den değilde kulaklıktan gelicek. Öyle bir imkan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Bu başlık altından bende bir soru sorayım:

Bu PClerde kullandığımız kulaklıkları XBOX'a bağlaya biliyormuyuz?

Yani ses TV'den değilde kulaklıktan gelicek. Öyle bir imkan var mı?

http://www.amazon.com/gp/product/B0009JFF7A/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1/175-4233344-8877328?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_r=1X12S71ZCCR8J5XFV50R&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1278548962&pf_rd_i=B0009JFF7K

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.