Şimdi Ara

Heco victa 702 nasildir ve alternatif oneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahip oldugum amfi pio vsx-921

Elimdeki hoparlor seti hamo e350 qlttaki linkte ozellikleri bulunmakta

http://loudspeakers.tech-specs.com/jamo-e-350-n31196484

Simdi 1.soru vsx-921 e bu hoparlor setini takmak dogru mudur yani amfiden tam verim alir miyiz?

Diger sorum heco victa 702 iki adet on kule hoparlor almayi planliyorum fiyatida 2300tl

Bu fiyat uygun mudur ayrica bu hoparlorleri alip kullanmam mevcuttaki jamolardan vay be dedirtecek kadar fark yaratir mi ve pio vsx 921 icin uyumlu olur mu amfinin ve hecolarin tam hakkini vererek dinleyebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 921 takabilirsin sorun olmaz jamolara göre güzel ses alırsın takım olarak mı alacaksın yoksa sadece 2 kule mi ? bence heceoların rakibi pek yok diye düşünüyorum alacağın bütçe dahilinde vay dedirtir ama kullanacağın kaynak ve hoparlör kablosu ve ara bağlantı kabloları yerleşimde önem arz ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam 921 takabilirsin sorun olmaz jamolara göre güzel ses alırsın takım olarak mı alacaksın yoksa sadece 2 kule mi ? bence heceoların rakibi pek yok diye düşünüyorum alacağın bütçe dahilinde vay dedirtir ama kullanacağın kaynak ve hoparlör kablosu ve ara bağlantı kabloları yerleşimde önem arz ediyor

hocam kullanacağım kaynaklar bluray medialar mesela ps4 ten hdmi bağlantı yapıp orjinal bluray konserler dilemeyi ve seninde önerdiğin gibi flac uzantılı müzikleri dinlemeyi planlıyorum.ayrıca sadece 2 kule hoparlör olarak almayı düşünüyorum.

elimdeki jamolardan center ve arka hoparloru kullanırım dıye dusunuyorum.Sanırım bu jamo e350 serisinin victa 702 lerin yanında lafı edilmeyecek kadar sönük kalır düşüncesine vardım.

• monitor audio bx 6 larıda bir dinleyin inceleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 27 Nisan 2014; 13:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Selam arkadaslar

Simdi 1.soru vsx-921 e bu hoparlor setini takmak dogru mudur yani amfiden tam verim alir miyiz?

Diger sorum heco victa 702 iki adet on kule hoparlor almayi planliyorum fiyatida 2300tl

Bu fiyat uygun mudur ayrica bu hoparlorleri alip kullanmam mevcuttaki jamolardan vay be dedirtecek kadar fark yaratir mi ve pio vsx 921 icin uyumlu olur mu amfinin ve hecolarin tam hakkini vererek dinleyebilir miyim?

Kolay gelsin arkadaşım, heco victa 702 yi alırsan marmara forum media markta 1 ay önce vardı fiyatı 1400 tl idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

Selam arkadaslar

Kolay gelsin arkadaşım, heco victa 702 yi alırsan marmara forum media markta 1 ay önce vardı fiyatı 1400 tl idi.

nediyorsun hocam cok ciddi bir fiyat farkı bu

sadece on iki kule hoparlörü alacağım

linktekileri yani

http://www.sanalpazar.com/Heco-Victa-Prime-702-Kule-Hoparlor-Alman-Harikasi__isp11171123

Bu ürünleri satan yer Gsa elektronik. Kendi sitesinde 2400tl yazılmış. Fakat Gsa Orhan Bey ile telefonda konuşup güzel bir indirim almanız çok olası. Tahminim bu hoparlörleri 1800-2000 tl civarına alabilirsiniz. Ama mutlaka telefon edip kendisi ile konuşun.
    http://gsaelektronik.com/urun/heco-victa-prime-702-kule-hoparlor_621.aspx?CatId=249

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadaşın dediği gibi media markt'ta çılgın fiyatlar olabiliyor bence gidip mediamarkt'lara bakın. Çünkü ben çift jbl 190'ı 1000 TL gibi bir fiyata aldım forum istanbul media markt'tan. Heco yanılmıyorsam trump towers'ta media markt'ta vardı. Pazarlık yaparsanız fiyatı düşürüyorlar 1200'den 1000'e düşürdüm fazla zorlamadan. Ayrıca hecolar jazz, blues gibi soft türler için biçilmiş kaftan. Yavuz çetin dinlemiştim mükemmel bir ses çıkmıştı ama megadeth dinleyince bayılmıştı desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Bu ürünleri satan yer Gsa elektronik. Kendi sitesinde 2400tl yazılmış. Fakat Gsa Orhan Bey ile telefonda konuşup güzel bir indirim almanız çok olası. Tahminim bu hoparlörleri 1800-2000 tl civarına alabilirsiniz. Ama mutlaka telefon edip kendisi ile konuşun.
    http://gsaelektronik.com/urun/heco-victa-prime-702-kule-hoparlor_621.aspx?CatId=249

Hocam taksit yapiyor mu acaba orhan bey yapikrediye bir alisverisiniz olduysa ordan bilirsiniz diye sorayim dedim

Sizin oneriniz nedir bu arada diger arkadaslarla hem fikirmisiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

Selam arkadaslar

nediyorsun hocam cok ciddi bir fiyat farkı bu

sadece on iki kule hoparlörü alacağım

linktekileri yani

http://www.sanalpazar.com/Heco-Victa-Prime-702-Kule-Hoparlor-Alman-Harikasi__isp11171123

Evet onlar bende de 601 vardı, bence almadan orayı bir dolaş yakınsın zaten.

Açıkçası hoparlör fiyatları hakkında çok bilgim yok. Ama 2000tl aralığında Dali'lerden daha müzikal olduğunu söyleyebilirim.

Kendim de Heco Victa 601 kullanan biri olarak Heco'ların daha yumuşak ve sakin tarzlarda daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ama rock ve metalde bayıldığını söyleyemem. Bu sebeple dinleyeceğiniz müzik tarzı da hoparlör seçiminde etkili olacaktır.

Bence birkaç firma ile konuşup 2000tl civarına hangi modelleri önerdiklerini görün, ona göre karar verin. Ama Heco'lar bu fiyat aralığında çok güçlü bir alternatiftir.

• valla hocam pink enrique gibi sanatçıları dinleyeceğim yani öyle metallica vs dinlemeyeceğim yada jazz

tabiki birde filmlerde.
  • Ben Gsa da dinlemiş beğenmiştim ama Magnat 2000 leri dinleyince Magnatı tercih ettim.Fiyat için o zaman 1700 gibi bir rakamdı.

• Bence ikisinide dinlemeye çalış, ikisininde karekteri farklı. Bende aynı anda hem 601 hemde magnat 802 vardı, 10 gün ikisinide denedim 2 farklı anfi ile yamaha 673, onkyo 626 ile magnatta karar kıldım. Bana göre magnat hem daha dinamik hemde sahnesi daha geniş, tizleri ve bası daha iyi midler heco da daha iyi. Birde heco da mid ve tizler hep aynı ayarda çalıyor birbirini ezmiyor belki bu iyi bir özelliktir ama ben sıkılmıştım.
    merhaba hocam şimdi kararını baltalamak gibi olmasın ama eğer bu heco veya diğer hoparlörleri set halınde almazsan yani sadece kule alıp diğerlerini başka marka kullanacaksan pek verimli olmaz bunu sinema için söylüyorum ayrıca arkadan portlu modeller için duvardan en az 40 cm mesafe bırakman lazım yoksa sadece uğultu duyarsın ayrıca 2002 için büyük salona ihtiyaç var diye düşünüyorum yoksa boğulabilir verdiğin linkteki hoparlörlerin hepsinin karekteri farklı biz ne desek boş önemli olan senin dinlemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam şimdi kararını baltalamak gibi olmasın ama eğer bu heco veya diğer hoparlörleri set halınde almazsan yani sadece kule alıp diğerlerini başka marka kullanacaksan pek verimli olmaz bunu sinema için söylüyorum ayrıca arkadan portlu modeller için duvardan en az 40 cm mesafe bırakman lazım yoksa sadece uğultu duyarsın ayrıca 2002 için büyük salona ihtiyaç var diye düşünüyorum yoksa boğulabilir verdiğin linkteki hoparlörlerin hepsinin karekteri farklı biz ne desek boş önemli olan senin dinlemen

Hocam valla butun sprularima mesajlarima cevap veriyorsun oncelikle cok tesekkur ederim sagolasin

Kafamda simdilik on iki kule var zamanla arkalarida tamamlamayi dusunuyorum.

Üstad bana kalırsa o kadar para vereceksen B&W,FOCAL gibi markalarada bak çoğu kişinin hayallerini süsler bu markalar.Hem ses hemde göze hitap ediyo bu hoparlörler,sonuçta birkere alıcan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.