Şimdi Ara

Hedef 20k moraller bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim şuan tytde 60-70 arası gidip gelen netlerim var
    Hedefim de 20k ama az önce okudum 20k yapan arkadaşlar bu zamanlarda çok çok daha fazlasını yapıyorlarmış. Hiç yükseltmeyecekmişim gibi geliyor. Matematik hocam sen en az 50k yaparsın dedi ve onu söylediği anda korkudan kalbim yerinden çıkacak gibi oldu hiç hayal bile etmek istemediğim şeyler bunlar. Lütfen bana yardım edin.

• başkalarının kaç net yaptığını falan bırak güzelce çalışmana bak..yapamayacağım düşüncesine sakın kapılma.şu an netlerin hedefine göre belki düşük olabilir ama çalışıp kolayca yükseltebilirsin.önemli olan sınavda kaç net yaptığın aylar önceki netin değil

• Hedef 1.lik net 90ın altında ama motivasyon tavan
  • 20k zor değil hocalar kendi alanında ne kadar iyi olursa olsun yks hakkındaki görüşlerine güvenme. hocalar abartırlar 11. sınıfta fizik hocamız son sene çalışarak 20k yapmayı imkansız görürdü gece gündüz çalışmanız lazım ki yine yapamazsınız derdi. sen yapman gereken netlere odaklan kimseyi dinleme. 70 tyt kötü değil gayet rahat yükselir
  • literal trash kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim gerçekten bana motivasyon aşıladınız şuan. 1 saattir çok stresliydim çok teşekkür ederim
  • Çok sağol dostum
  • aynıyız kardesim, 60k istiyorum ama tyt cidden olmuyor bende. 3d falan 65'lerde geldi, sonuc da oyle. çapta falan 60-70 ile 3dde 65 yapmak bir değil.

ayt çalış, 60k istiyorum ama daha fazlası da olabilir. durumumuz şu aylar için hedefimize göre az.
  • zırlayacağınıza çalışın
  • Daha dün 30k istiyordun ne oldu?

Bu gidişle tekrar 200k hedeflemeye başlayacaksın.

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

aptal ak laf edince 30k ss'i atıcam bekle falan diyo

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

pardon lan doğru 30k hedet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.