Arkadaşlar hedefim Boğaziçi Bilgisayar Müh. Ygs ortalama : türkçe:36,25 mat:37,5 sos:30 fen:35 yapıyorum. Olduğumuz zaman lysde mat:42 geo:21 fiz:22 kimya:19 bio:25 yaptım. Okuldan eski sisteme göre 72 falan gelir.Yeni sistemi tam bilmiyorum.Türkçe'den anlatım bozukluğu ve yazım imla sosyalden eksiklerimi kapatırsam rahat 6-7 artırırım.Sizce hedefime göre benim durumum nedir?
up
dersane denemelerinde böyle yapıyorsan gerçek sınavda 30 40 puan aşağı gelir.o atmosferde.önemli çok yapmak değil sistemli çok yapmak.
quote:
Orijinalden alıntı: destroyer12
dersane denemelerinde böyle yapıyorsan gerçek sınavda 30 40 puan aşağı gelir.o atmosferde.önemli çok yapmak değil sistemli çok yapmak.
bu nasıl mantıktır? yani adam her dersane denemesinde 490 üstü, gerçek sınava girince 450 mi yapacak. bırakın allah aşkına. o dediğiniz atmosfer, kaygıdan kaynaklanır. konuyu açan arkadaş da oldukça başarılı. böyle bir kaygısı olmaz. yani herangi bir sağlık problemi vs. olmazsa hedefine ulaşır da bence
Up
attığın adımlarla yoluna devam et büyültme yada küçültme kazanırsın
lysde diğerlerini yaparsın da geometrin düşük geldi onu yükseltirsen kazanırsın
Lys'yi bilmem de Ygs sınavında çoğu dershane geçen sene ÖSYM'nin sorduğu sorulardan daha zor soruyor. Birisi 30-40 puan aşağı gelir yazmış onun için yazdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme