Şimdi Ara

Hediye Park Sensörü ve Sigorta İşlemi Hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce sıfır araç satın almıştım ve anlaşma sırasında ön-arka park sensörünü hediye almıştım (fiyat teklifinde hediye olarak yazıyor, fiyatı yazmıyor)

Kaskoda marka model ve donanıma kadar yazdığı için aradım sordum donanım harici takılan her aksesuarı ekletmem gerekiyormuş ve öyle yapayım dedim amaaa...

Yukarda dediğim gibi ürün hediye yani ne fiyatı belli ne faturada geçiyor Böyle olunca kaskoya ekletmem imkansız ve birşey oldunmu pamuk eller cebe yani

Bu içime oturdu neyse sağlık olsun dedim de aklıma şimdide zorunlu trafik sigortası takıldı

Allah korusun da olaki biri vurdu diyelim, park sensörüm de hasar oldu ve serviste diğer işlemlerle birlikte yapılacakken; dur senin trafik sigortanda donanım seviyen bu ve park sensörü yok onun için gene pamuk eller cebe mi diyecekler

Yani karşı tarafın trafik sigortası masrafı karşılarken böyle bir sorun yaşama ihtimali var mıdır?

• Kesinlikle var .
  • Öyle bir ihtimal yok.

Karşı tarafından trafik sigortası yaptırılırken o park sensörünün ücreti neyse o ödenir.Size hediye geldi lakin bir fiyatı var o ürünün hiç merak etmeyin.

Kaskoda da belirtebilirdiniz.İstediğiniz rakamı da söyleyebilirdiniz size yardımcı olan acentenin acemiliğine denk gelmiş ben genelde resmi servisi arayarak fiyat öğrenip ekliyorum siz bilmiyorsanız bile sorun olmuyor yani.

Siz gönlünüzü ferah tutun

Keyifli sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre2882

Merhaba arkadaşlar,

Park sensörünü kaskoya işletmeye gerek yok. Zaten hediye olanlar uyduruk fiyatlı ve markalı ürünler.
    Bir şey olur ve kasko ödeme yapmaz ise siz alıp taktırıverirsiniz. Şimdiden bu tür şeylei düşünmeyin.
  • Örnek vereyim aracı aldigimda üzerinde tüp vardı kaskoda ekletmek istedim fiyatını sordu bilmiyorum dedim 1500 uygunmu dedi evet dedim 20 tl fazla prim çıktı ama kaskoda eklet biri sana vurdugunda kasko varsa kaskondan arabayı yaptırırsın onlar karşı taraftan alıyorlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar,

Tekrardan kasko şirketiyle konuşayım. Fiyatını da servise sormuştum, fiyatı da bu ekleyin diyeyim paket içine bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.