Şimdi Ara

Helal Olsun Mancini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne hakemleri eleştiriyor, ne başkalarını... adam oyununa bakıyor. ayrıca basın toplantısını izlediyseniz baya agresifti. hatta gazetecinin birine de iyi çıkıştı "which player" veya "o haftada birinci miydik?" , "dürüst olalım" falan diyerek resmen kalkıp gazetecileri dövecekti. sneijder konusunda yönetim, gazeteci kimse benim işime karışamaz dedi. devre arasında yapılan transferler için hep genç oyuncular, bu takımı ben oluşturmadım dedi ve tamamen haklı bana göre. çünkü adamın oynatmak istediği oyun farklıdır. tamam pozisyonuna göre çok iyi oyuncularımız var ama 1 tane kanadımız var mı? Yok (nokta).

bütün konuşmalarda sonuna kadar haklı. Fatih TERİM'in de bu şekilde kendini korumasını ve kimseyi işine karıştırmamasını çok takdir ederdim. Mancini'nin de çok takdir ediyorum. Ben bu adama gelecek sezon da sabrederim. isterse yine şampiyon olmasın ama oynattığı oyun ışık veriyorsa yine sabrederim.

• Devre arasindaki transfetleridr ben yaptm demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac icerisinde 5 6 kere taktik degistirmenin mantigi nedir? Evinde maca basliyon ve 3 tane hucum yonu sifira yakin ortasaha ile basliyosun.

Bu adam taktikdnde futboldanda anlamiyo. Citydeyknde boyleydi interdeyknde takip eden bilir.

Basindan beri istememistim bu adami cunku basarisi yook! Milyon dolarlik cityle bile grupdan cikamayan zar zor lig sampiyonu yapan bi adam.

Her firsatta futbolculari koruyacagna onlari medyanin onune atmasina ne demeli?

Dewre arasndakileri babammi aldirdi? Yetersiz gordugu danyi rierayi amrabati gonderip yerlerine onlardan daha ustun futbolcumu aldirdi ?

Madem futbolcular yetersiz son iki sene bu futbolcular nasi sampiyon oldu iki senedir sampiyonlar liginde nasi ust turlara cikti?

Az mantikli konu acin kormusunuz bukadar?

• Gs taraftarı harbiden kötü profilmiş.

Mancini geldiğinden beri dogruları konusuyor ve bu ülkede doğruları konusursanız çok duramazsınız

• Galatasaray'a yakismayan, haddini asan, skandal bir basin toplantisiydi. Yonetimin acilen Mancini'yi bu konuda uyaracagini dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Gs taraftarı harbiden kötü profilmiş.

Mancini geldiğinden beri dogruları konusuyor ve bu ülkede doğruları konusursanız çok duramazsınız

Kesinlikle.

• Takımı ben kurmadım kadar iğrenç bir bahane olamaz. Hele farklı oyuncular denemeyen Mancini'nin hiç olamaz.
    Yav sen bile bile bu taşın altına elini sokmadın mı ? Kendine güvenmiyorsan neden imzaladın. Bu takımı oynatacağını biliyordun. Sanki bu adama yeni kadro kurcaz demişler de getirmişler.

Sonradan gelen teknik direktörler içinde başarılı olan yok mu ? Aklıma ilk gelen örnek, Yılmaz Vural geçen sene Elazığspor'u sonradan gelerek düşmekten kurtardı. Yok mu böyle örnekler ?
  • bana pek laf düşmez ama,
    Mancininin takımı şampiyon yapması için,
    arap dolarları gerek,
    man. city i şampiyon yaparken 200.000.000 pound harcamış,
    üstelik tek rakibininde krizde olduğu dönemde.

adam para harcamayı ve harcatmayı seviyor,
    ne pahasına onu da yakında siz göreceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

Mac icerisinde 5 6 kere taktik degistirmenin mantigi nedir? Evinde maca basliyon ve 3 tane hucum yonu sifira yakin ortasaha ile basliyosun.

Bu adam taktikdnde futboldanda anlamiyo. Citydeyknde boyleydi interdeyknde takip eden bilir.

Basindan beri istememistim bu adami cunku basarisi yook! Milyon dolarlik cityle bile grupdan cikamayan zar zor lig sampiyonu yapan bi adam.

Her firsatta futbolculari koruyacagna onlari medyanin onune atmasina ne demeli?

Dewre arasndakileri babammi aldirdi? Yetersiz gordugu danyi rierayi amrabati gonderip yerlerine onlardan daha ustun futbolcumu aldirdi ?

Madem futbolcular yetersiz son iki sene bu futbolcular nasi sampiyon oldu iki senedir sampiyonlar liginde nasi ust turlara cikti?

Az mantikli konu acin kormusunuz bukadar?

1) takim istedigin gibi oynamiyorsa 10 kere de taktik degistirirsin, adam taktik degistirmese bu seferde kendi sahan mac 0-0 mudahale etmiyosun diyeceksiniz

2) devre arasi kimse banko 11 oyuncusunu satmaz. devre arasinda yapilan transferler gelecek sene dusunulerek yapildi hatta telles bile.

3) son 2 sene bu futbolcularla sampiyon olundu ama futbolcular da robot degil ya hani? bu sene hem fenerin iyi olmasi hem selcuk-burak-drogba formsuz olmasi, hem iyi kotu idare eden aydin amrabat gibi kanatlarin olmamasi ustune bruma sakatligi

4) bu sene de on elemede schalke gelse bu sene de tur atlardik. gecen sene bu futbolcular gruptan cikti diyosan bu sene de manciniyle ciktilar hem de juveli madridli gruptan

5) city milyon dolarlikti ama rakipleri 100m€ luk takimlarmis gibi konusmayin. city samp oldugunda deger 500m manu 490 chelsea 470m € idi.

6) takimda kanat olmadigi icin 4-3-3 oynuyoruz 3 orta saha ceyhun selcuk melo evet yetersizler melo haric ama daha iuisi var mi takimda soylermisin? umut demeyin, devre arasi ikinci ligden gelen adama bel baglamissak bize yazik

7) biseyleri azicik sorgulayin, ooo odom boyle yopto hede hodo demeyin, lan bu adam boyle boyle yapti ama neden yaptidiye olaylarin arkasini da dusunun surekli tek tarafli dusunmek hayatinizi kotu etkiler sosyal iliskilerinizde bile

• ben takım değerinden bahstmedim,
    o yıl 200 milyon luk transfer yaptı,
    kadroya bir bak göreceksin.

• Mancininin ingiltere- man city bilançosunu vereyim,

2009-10......147 milyon avro transfer....3.lük (30.9 milyon satış)
    2010-11.......182.4 milyon avro transfer 3.lük (37.6 milyon satış)
    2011-12..........67.2 avro transfer şampiyon (27 milyon satış)

yani toplamda 3 yılda 397 milyon avro oyuncu aldı, 95 milyon sattı,
    aradaki fark 300 milyon avro.
    bu paralar arap sahipten çıktı.
    sonuç 1 şampiyonluk, başka bir başarı yok.

ülkemize gelen bunca td hiçbiri bu kadar para harcatmaz harcatamaz,
    mancini kendini hala arap patronu var zannediyor.

yakında bayrağı çekersiniz.

nedenmi?

mancini 6. haftadan sonra geldi ve transferleri devre arası yaptı,
    30 milyon avro, tüm transferleriniz,
    sattığı 3 milton fark 27 milyon avro,
    devre arası bu kadar transfer yapıp da,
    oynattığı oyuncu sadece bir, Telles,
    diğerleri kadroya bile zor giriyor.

önümüzdeki yıl ne harcar siz düşünün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.