Şimdi Ara

Helal sertifikalı protein tozu ve aminoasit var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
17.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 5-6 aydır kendi çapımda bb yapıyorum .Ve protein tozu kullanmak istiyorum belli bir şekle gelesiye kadar.Şimdi başlıktada yazdığım gibi helalliği kanıtlanmış etkili protein tozu(daha doğrusu supplementler var mı )nereden almalıyım.Teşekkürler.

• Helalligi kanitlanmis protein tozu ne demek ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ..

bir çok destek ürünlerinde domuz ürünü var.

arkadaşımız bu konuda duyarlı .

ben kullanmasamda bende duyarlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Evet arkadaşlar 5-6 aydır kendi çapımda bb yapıyorum .Ve protein tozu kullanmak istiyorum belli bir şekle gelesiye kadar.Şimdi başlıktada yazdığım gibi helalliği kanıtlanmış etkili protein tozu(daha doğrusu supplementler var mı )nereden almalıyım.Teşekkürler.

bu konuda araştırma yapıldığını sanmıyorum ama. Protein günlük hayatta kullandığımız süt, yumurta, bal, muz gibi gıdalarda bulunan bir gereksinimdir. Bu gibi ürünlerden yapıldığı için kullanmakta çekinmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Evet arkadaşlar 5-6 aydır kendi çapımda bb yapıyorum .Ve protein tozu kullanmak istiyorum belli bir şekle gelesiye kadar.Şimdi başlıktada yazdığım gibi helalliği kanıtlanmış etkili protein tozu(daha doğrusu supplementler var mı )nereden almalıyım.Teşekkürler.

bu konuda araştırma yapıldığını sanmıyorum ama. Protein günlük hayatta kullandığımız süt, yumurta, bal, muz gibi gıdalarda bulunan bir gereksinimdir. Bu gibi ürünlerden yapıldığı için kullanmakta çekinmiyorum.

İçeriğinde bulunan gelatin maddesinin neyden üretildiği önemli.Mesela domuz ?
  • quote:

quote:

quote:

araştırman hoşuma gitti.
    Zayıf zayıf konuşanlara cevap vermemek en doğalı bu ortamda.
    Bulursan bir sonuç buraya yazki bende faydalanayım, çevremi bilgilendireyim.

• quote:

quote:

quote:

Gelatin içeriği yazılmıyor, Twinlab sıvı aminoda domuz gelatini olmadığını biliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

quote:

Gelatin içeriği yazılmıyor, Twinlab sıvı aminoda domuz gelatini olmadığını biliyoruz

İçeriğinde ''Hydrolyzed Gelatin'' yazıyor.Hydrolyzed olmasından dolayımı domuz gelatini değil.Yada nasıl anlaşılıyor.

Teşekkürler.

Twinlab Amino Fuel Liquid 948 ml

Twinlab Amino Fuel Liquid
    Gym Market Notu: Aminoasit ürünlerinde karbonhidrat ve yağ içeriğinin düşük olması gerekir fakat bu ürünün porsiyonunda 11 gram karbonhidrat, 9 gr şeker var. Bu içeriği ile kas gelişimi için kullanılabilecek bir aminoasit ürünü değil, karbonhidrat ağırlıklı kilo aldırıcı bir ürün olarak sayılabilir. Amacınız kas gelişiminizi desteklemekse farklı ürünleri incelemenizi tavsiye ederiz.

32 Fl. Oz.
    Supplement Facts
    Serving Size3Tablespoonfuls(45mL)
    Servings Per Container21
    Amount Per Serving % DV
    Calories 100
    Total Carbohydrate 11g 4%**
    Sugars 9g †
    Protein 15g 30%**
    Vitamin B1 2.5mg 167%
    Vitamin B2 2.5mg 147%
    Niacin 30mg 150%
    Vitamin B6 4mg 200%
    Folic Acid 100mcg 25%
    Vitamin B12 12mcg 200%
    Biotin 10mcg 3%
    Pantothenic Acid 30mg 300%
    Sodium 10mg <2%
    PABA 2mg †
    Choline Bitartrate 100mg †
    Inositol 100mg †
    L-Carnitine 25mg †
    L-Alanine 1362mg †
    L-Arginine 1130mg †
    L-Aspartic Acid 1205mg †
    L-Cystine 142mg †
    L-Glutamic Acid 2026mg †
    L-Glycine 3441mg †
    L-Histidine 188mg †
    L-Isoleucine* (BCAA) 377mg †
    L-Leucine* (BCAA) 900mg †
    L-Lysine* 966mg †
    L-Methionine* 195mg †
    L-Phenylalanine* 422mg †
    L-Proline 2223mg †
    L-Serine 553mg †
    L-Threonine* 453mg †
    L-Tryptophan*** 89mg †
    L-Tyrosine 232mg †
    L-Valine* (BCAA) 521mg †
    * Essential amino acids
    *** The L-Tryptophan in this product is naturally present in the protein. It is not added or manufactured.
    ** Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet
    † Daily Value (DV) not established
    Ingredients
    Purified Water, Hydrolyzed Gelatin, Fructose, Whey Protein Isolate (From Milk), Propylene Glycol, Citric Acid, Maltodextrin,
    Egg White Hydrolysate, Defoamer, Cellulose, Inositol, Choline Bitartrate, Orange Flavor, Sorbic Acid, Sodium Benzoate,
    Methylparaben, D-Calcium Pantothenate, Niacinamide, L-Carnitine, Propylparaben, Cyanocobalamin, Pyridoxine Hydrochloride,
    Riboflavin 5' Phosphate Sodium, Thiamin Hydrochloride, Para-Aminobenzoic Acid, Biotin, Folic Acid

• quote:

İçeriğinde ''Hydrolyzed Gelatin'' yazıyor.Hydrolyzed olmasından dolayımı domuz gelatini değil.Yada nasıl anlaşılıyor.

Teşekkürler.

Twinlab Amino Fuel Liquid 948 ml

Twinlab Amino Fuel Liquid
    Gym Market Notu: Aminoasit ürünlerinde karbonhidrat ve yağ içeriğinin düşük olması gerekir fakat bu ürünün porsiyonunda 11 gram karbonhidrat, 9 gr şeker var. Bu içeriği ile kas gelişimi için kullanılabilecek bir aminoasit ürünü değil, karbonhidrat ağırlıklı kilo aldırıcı bir ürün olarak sayılabilir. Amacınız kas gelişiminizi desteklemekse farklı ürünleri incelemenizi tavsiye ederiz.

32 Fl. Oz.
    Supplement Facts
    Serving Size3Tablespoonfuls(45mL)
    Servings Per Container21
    Amount Per Serving % DV
    Calories 100
    Total Carbohydrate 11g 4%**
    Sugars 9g †
    Protein 15g 30%**
    Vitamin B1 2.5mg 167%
    Vitamin B2 2.5mg 147%
    Niacin 30mg 150%
    Vitamin B6 4mg 200%
    Folic Acid 100mcg 25%
    Vitamin B12 12mcg 200%
    Biotin 10mcg 3%
    Pantothenic Acid 30mg 300%
    Sodium 10mg <2%
    PABA 2mg †
    Choline Bitartrate 100mg †
    Inositol 100mg †
    L-Carnitine 25mg †
    L-Alanine 1362mg †
    L-Arginine 1130mg †
    L-Aspartic Acid 1205mg †
    L-Cystine 142mg †
    L-Glutamic Acid 2026mg †
    L-Glycine 3441mg †
    L-Histidine 188mg †
    L-Isoleucine* (BCAA) 377mg †
    L-Leucine* (BCAA) 900mg †
    L-Lysine* 966mg †
    L-Methionine* 195mg †
    L-Phenylalanine* 422mg †
    L-Proline 2223mg †
    L-Serine 553mg †
    L-Threonine* 453mg †
    L-Tryptophan*** 89mg †
    L-Tyrosine 232mg †
    L-Valine* (BCAA) 521mg †
    * Essential amino acids
    *** The L-Tryptophan in this product is naturally present in the protein. It is not added or manufactured.
    ** Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet
    † Daily Value (DV) not established
    Ingredients
    Purified Water, Hydrolyzed Gelatin, Fructose, Whey Protein Isolate (From Milk), Propylene Glycol, Citric Acid, Maltodextrin,
    Egg White Hydrolysate, Defoamer, Cellulose, Inositol, Choline Bitartrate, Orange Flavor, Sorbic Acid, Sodium Benzoate,
    Methylparaben, D-Calcium Pantothenate, Niacinamide, L-Carnitine, Propylparaben, Cyanocobalamin, Pyridoxine Hydrochloride,
    Riboflavin 5' Phosphate Sodium, Thiamin Hydrochloride, Para-Aminobenzoic Acid, Biotin, Folic Acid

Eksen Gıda,

Twiblab ABD bunu e-mail ile sorduğunuzda size söylüyor. Ayrıca abd den alınan ile TR den alnınan arasında ciddi tat farkı var. Sertifika tabi ki yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 1 Ağustos 2012; 15:36:32 >

• gecen biyerde okumustum protein tozları baklagillerden bitkilerden yapılıyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

quote:

american pure whey sığır jelatini kullanıyordu galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

american pure whey sığır jelatini kullanıyordu galiba.

o markanın protein tozu içerikleri yalan çıktığı için artık satılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 2 Ağustos 2012; 15:20:51 >
  • hocam bu nasıl anlayıştır ya helal belgeli protein tozu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

hocam bu nasıl anlayıştır ya helal belgeli protein tozu ne
    WEIDER PREMIUM WHEY ve POWER STAR FOOD Ultra Whey Isolat domuz ve alkol katkıları bulunmadığını belirterek benzer soruya cevap verdi zamanında.
    Benzer şekilde HARDLINE ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz sonuçta Türkiye piyasasını hedef alıyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Edit: Protein tozunun nasıl haram olmasını bekliyorsun ? yani içerisinde ne var da haram olabilir sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 3 Ağustos 2012; 16:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Edit: Protein tozunun nasıl haram olmasını bekliyorsun ? yani içerisinde ne var da haram olabilir sence ?

İçerisindeki gelatinden ötürü. Gelatin sadece domuz ve sığırdan üretilir; benim için problem yok ama Müslüman arkadaşların bilmesinde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Edit: Protein tozunun nasıl haram olmasını bekliyorsun ? yani içerisinde ne var da haram olabilir sence ?

İçerisindeki gelatinden ötürü. Gelatin sadece domuz ve sığırdan üretilir; benim için problem yok ama Müslüman arkadaşların bilmesinde fayda var.

Teşekkür ediyorum, domuz daha ucuz olduğundan üreticiler domuzdan kullanabilir . Alırken daha dikkat etmek lazım , gerçi destek ürünlere karşıyım ve kullanmıyorum
  • ya bunun inançla ne alakası var.. domuzdan elde edilen protein olunca ne olucak..protein bu... protein... domuzdan geriye ne kalır.. havayıda solumayın domuzlarla aynı havayı soluyoruz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Teşekkür ediyorum, domuz daha ucuz olduğundan üreticiler domuzdan kullanabilir . Alırken daha dikkat etmek lazım , gerçi destek ürünlere karşıyım ve kullanmıyorum

Jelatin sadece bunlarda değil balık yağında ve ilaç kapsüllerinde de kullanılır ilaç alırken de dikkat etmeniz lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.