Şimdi Ara

Help me! Telefon seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zenfone 5 i o kadar aramama rağman bulamadım hala mağazalarda, bu yüzden başka telefon arayışınada girdim.
    Samsung galaxy s3 neo VE zenfone 5 arasında bir tercih yapmam gerekecek kamera önemli olmasaydı moto g alırdım.Kullanmış veya incelemiş arkadaşlardan bu ikisi arasında bir tercih yapmasını istiyorum

• Bende s3 var ve neo ile arasında tek farkı ram i 1 den 1,5 a çıkarmışlar ve android sürümü artmış bence alınabilir cihaz eskidi fakat fiyatına göre çoğu işini rahat görür şuanda çoğu oyunu hiç kasmadan oynuyorum bence neo seçim senin
  • FeaR38 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle beklentileriniz nelerdir?
    Eger bu soruya yanit verebilirseniz seciminiz onemli olcude kolaylasacaktir.
    Sahsen ben s3 neo onermem. Zenfone 5in stoklara gelmesini bekleyebilir, xperia sp inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal platformun tüm uygulamaları arkada aktif olarak sorunsuzca çalışsın yani ram biraz önemli, öyle oyunkolik değilimdir ama oyunlardada kasmasını istemem şuanki telefonum olan gio ömrümü yedi cmde olmasa direk kırdıydım.Kamerasının biraz kaliteli olmasını istiyorum ve son olarak ekran boyutu 5 inç veya yakını olması tercihim .fiyat olarak zaten ikiside 700 tl sp biraz daha pahalı kaçıyor max 700 tl verebilirim
  • xxZuPExx kullanıcısına yanıt
    evet farklılıklar bunlar s3 ü yakından biliyorumda neo nun artan özellikleri ne kadar performansa etki etti sadece orada sıkıntı var :)
    Teşekkürler kardeşim
  • Lg l90 öneririm. samsung a bulaşma bence

• İncelerim eyw kardeşim ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ya bekleyin Zen5 alın yada gidin 800 tl ye disco2 alin

• Bana kalırsa zenfone alayini sollar sabredin zenfone alin

• Adamlar nasıl bir stok yapıyorsa bulunmaz hint kumaşı olmuş :)Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Bence ya bekleyin Zen5 alın yada gidin 800 tl ye disco2 alin

disco için o kadar para çıkarıyor olsaydım büyük ihtimal g2 alırdım,Sende zen5 diyosun yani :) teşekkürler kardeşim ^^
  • Discoveryden uzak durun derim para kaptirmayin.

• Eğer bulabilirsen temiz 2.el bir s4 ya da note 2 de bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Oncelikle beklentileriniz nelerdir?
    Eger bu soruya yanit verebilirseniz seciminiz onemli olcude kolaylasacaktir.
    Sahsen ben s3 neo onermem. Zenfone 5in stoklara gelmesini bekleyebilir, xperia sp inceleyebilirsiniz.

Zenfone 5' de alınmaz kaç sayfalık şikayetler var ekran ve pili ile ilgili Xperia sp alınabilir bence
  • asus yeni piyasaya girdi telefonculara sorun bakıyım kılıfı varmı bataryası varmı yedek parçası varmı

bir gidiştir asus kafası yaşıyorsunuz
  • Ben olsam ikisi arasında asusu tercih ederdim marka kalitesi ortada performansıda kağıt üzerinde iyi gözüküyor
  • Zenfone yarında gelmesse büyük ihtimal s3 neo yolu gözüküyor telefonsuz kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxZuPExx

Bende s3 var ve neo ile arasında tek farkı ram i 1 den 1,5 a çıkarmışlar ve android sürümü artmış bence alınabilir cihaz eskidi fakat fiyatına göre çoğu işini rahat görür şuanda çoğu oyunu hiç kasmadan oynuyorum bence neo seçim senin

Aslında S3 ile S3 Neo arasında yazılımsal ve donanımsal olarak uçurum diyebileceğimiz fark var. RAM olarak dediğiniz şekilde 512 MB'lık bir artış söz konusu fakat bir değişen de cihazın SoC (CPU + GPU + Modem) olarak Snapdragon 400'ün en hızlısını kullıyor oluşu. Bu SoC değişimi cihazı çok değiştiriyor. GT-I9300 diye tabir edeceğimiz cihazdan çok daha iyi oyun performansı sunuyor, ayrıca Cortex-A7'nin bir getirisi olarak pil ömrü uzuyor ve cihaz GT-I9300'e göre çok daha uzun sürede ısınıyor ve işlemci frekansını hiç düşürmüyor. Bunlar göz ardı edilecek farklar değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.