Şimdi Ara

Hem şehir içi ulaşım, hemde uzun turlar için bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ormanın yanı başında oturmaktayım her sabah gidip bisiklet sütmek istiyorum. (Bu arada yollar komple toprak değil şehir/tur bisikletiyle sürülebilir.) bunun yanında ara ara İstanbul içi ulaşım amaçlı hemde yılda 1-2 defa şehirler arası çadırla uzun turlar yapmak istiyorum, bu 3 konuda beklentimi karşılayabilecek bisiklet için önerileriniz nedir? Tüm önerilerinize açığım. Bisiklet için bütçem 7000 TL

Boy: 183

Kilo: 82

Fuji Touring tarzı bir bisiklet mi alayım yada Cararo CRT -World tüm önerilerinize açığım dediğim gibi.

• Fiyatlardan haberim yok ama ~12 kg veya altında olmak kaydıyla touring model tavsiye ederim. Şehirlerarası ve İstanbul'da ağırlık önemli. Ne kadar hafif o kadar iyi tabii, ama yaklaşık 12kg ciddi modellerle diğerlerini birbirinden ayıran kırılma noktası bence. 14, 15 kg civarı bir touring model bence ciddi bir ürün değil, 13kg ve civarı da ucuz bir ürün.

Ek olarak uzun turda geometri önemli. Fuji toruing varsa bu fiyata bence fena değil. Yerlilerden Mosso Reborn vardı 8kg civarı, yapısnı bilemiyorum ama hafifliğine göre hesaplıydı.

• Buradan pek bir cevap alamazsın, bisikletforuma yazmanı öneririm.

https://www.bisikletforum.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.