Şimdi Ara

Hemşirelik hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite değil ama sağlık meslek mezunuyum hemşire olmak isteyen arkadaşlara bilgi vercem. Öncelikle rahat garanti ve ortalama maaş arayanlar için çok ama çok güzel meslek. Şuan mezundan tekrar üniversiteye hazırlanıyorum nedeni ise hemşirenin bi statüsü yok sözünüz sadece hasta bakıcı ve stajyerlere geçiyor. Saygınlık desen diplerde doktor yeri gelince sizi azarlıyor ağzınızı açamıyorsunuz. İş bulma olanağı olarak en en kötü evlere enjeksiyona gidin enjeksiyon başı en az 10 tl haftada 15 kere yapsanız aylık 600 tl ve bi enjeksiyon 5 dakikanızı alır siz düşünün. Diyeceğim o ki kariyer yapmak isteyen mesleğinde yükselmek isteyen arkadaşlar kesinlikle okumasın 4 seneniz heba olur. Ha derseniz ben 3000 tl maaşla geçinirim zaten fazla giderim de yok yeter bana başka seçeneklere göz bile gezdirmeyin. Herkese için hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence ankara hemşirelik yaz, çok kaliteli eğitim veriyor

• Beyler Kenan ören diye biri var koç hemşirelik mezunu amerikadaki sınavlara falan girmis blogu falan var. Hemşirelik dusunenler bir baksın cidden faydalı şeyler yazmış. Yalan yanlış bilgi vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pr65

quote:

Orijinalden alıntı: fatihko0104

Arkadaşlar üniversite değil ama sağlık meslek mezunuyum hemşire olmak isteyen arkadaşlara bilgi vercem. Öncelikle rahat garanti ve ortalama maaş arayanlar için çok ama çok güzel meslek. Şuan mezundan tekrar üniversiteye hazırlanıyorum nedeni ise hemşirenin bi statüsü yok sözünüz sadece hasta bakıcı ve stajyerlere geçiyor. Saygınlık desen diplerde doktor yeri gelince sizi azarlıyor ağzınızı açamıyorsunuz. İş bulma olanağı olarak en en kötü evlere enjeksiyona gidin enjeksiyon başı en az 10 tl haftada 15 kere yapsanız aylık 600 tl ve bi enjeksiyon 5 dakikanızı alır siz düşünün. Diyeceğim o ki kariyer yapmak isteyen mesleğinde yükselmek isteyen arkadaşlar kesinlikle okumasın 4 seneniz heba olur. Ha derseniz ben 3000 tl maaşla geçinirim zaten fazla giderim de yok yeter bana başka seçeneklere göz bile gezdirmeyin. Herkese için hayırlısı olsun.

hocam bu forumda kimsenin dürüstlügünü bilemiyoruz. kendi yorumlarıyla herkesi kendi düşündüğü yöne çekmeye çalışıp, kendi girmek istediği yerleri kötüleyerek kendi işini garantilemeye çalışanlar cok oluyo. sen de saglık lisesi mezunu olarak hemsire bile olamamayı kendine yediremiyosun belli ki.stajlarda hemsirelerden azar yemissin belli ki. ama ygs calısıyosun tabi bi yandan.. anadolu fen lisesi v.b.mezunu da olmadıhın icin lys temelin cok az bu yüzden tıp diş eczacılık senin icin hayal gibi. bu durumda aslında gidebilecegin yerler ftr diyetetik hemsirelik ebelik ve 2 yıllık saglık bölümleri... ftr ve diyetetik meslekleri öldüğü için senin için en büyük şans hemsirelik bölümü. Aman simdiden hemşireliği kötülemeye baslıyım da insanlar vazgecsin benim de bölğme girmem kolaylassın düsüncesindesin. ama biraz acemisin bu konuda. cünkü sadece acilde calısmıssın belli ki, o bölümlerde hemsireler zor sartlarda calısıyo olabilir ama bin tane farklı bölümde var hastanelerde. sen kısıtlı kücük dünyanda gorduklerinle asagılık psikolojine girmissin biraz. psikiyatri hemsireleri ne yapar, ameliyathane hemsiresi 3binden ne kadar yüksek maas alır, hemsirelikte akademik yükselme ne kadar diger bölümlere göre avantajlı v.s. haberin yok ya da haberin var ve insanları kötüleyerek su an eczacılıktan sonra banko en mantıklı olan hemsirelik bölümünü kötülemissin. ben de seneye sınava giricem ama senin gibileri bu forumda sürekli goruyorum artık acıyorum biraz.. benim rakip eleme gibi bi derdim yok. acıkca da soyledim hep ergoterapi odyoloji gibi bölümler su an icin iyi durumda. hemsirelik de geri kalanlar icin teselli niteliginde. cünkü 50-100k arasında olan birinin prestijli üniversitelerde müh. olamaması, mühendislige zaten hic ilgisinin olmaması demek mf bölümlerde geriye sadece hemsirelik bırakıyo. 100k sonradı ise ebelik olabilir. hayırlısı olsun ama boyle ucuz numaralarla kimseyi kandırmaya calısma. kimse aldırmıo artık böyle troll konulara ama ben yine de kendi düsündüklerimi soylemek istedim cünkü daha once de aynı acemi temeli olmayan düz mantık görüslerinle kötülemistin hemsireligi... uyanıklık falan yapmaya calısma. türkiye sartlarında baska hic bi saglık bölümünün bu kadar rahat olmadıgından herkes haberdar.

Kardeşim öncelikle ben mesleği kötülemedim bu meslek kısa yoldan iş sahibi olanlar için kolay yol ben neden rakip eleyim ki zaten diplomam elimde istediğim an özel hastanelerde işe başlayabilirim hemşire açığı çok atanabilirim hayır yani hemşireliği kötülemem için bi tek neden söyle bana. Her neyse arkadaşlar hala idda ediyorum eğer saygınlığınız olsun istiyorsanız yanlış meslek hemşireliktir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.