Şimdi Ara

Hemsirelik vs Ergoterapistlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar siralamam buyuk ihtimalle buna yeticek hemsirelikle ergoterapistlik arasinda kaldim ergoterapistlikte is olanaklari nasildir acikta kalma durumu var midir cok kararsizimm ergoterapistlik sadece 5 universitede adam gibi var mezun sayisi hemsirelige gore cok cok azz sizin de fikirlerinizi merak ediyorum benim durumunda olan var mii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Upppp

• Lutfenn bi fikir

• Ben olsam hemşirelik seçerdim. Ergoterapi hakkında bildiklerime göre şimdilik türkiyede gelişeceğini düşünmüyorum

• darknighttt D kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki iş olanaklarını bilemiyorum ama ihtiyaç var diye biliyorum. Bir tablo görmüştüm, hali hazırda mezunlar ve mezuna ihtiyaç olunan bölümler ile ilgili. Ergoterapistlik en çok ihtiyaç duyulan mesleklerden biriydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paramedik vs Hemşirelik
    7 ay önce açıldı
    Gata Tıp - Hemsirelik Soru-Cevap
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hemşireyim hemşirelik sec. Yasitlarin kpss ivir ziviri ile ugrasirken sen en düsük puanla meslegini eline alıyosun

Daha ismini çoğu kişinin bilmediği bir meslekte kolay bir iş bulamazsın bence.

• Orasi dogru kime sorsam ilk defa duydugunu soyluyo halbuki yillardir olan bir meslek ama demek hala icimize girememis ilerde ne olacagini da bilemeyiz ama siralamam egerki iyi gelirse yazik olmasini da istemem saglik alaninda olmak istiyorum hangisi olursa olsun ayirt etmiyorum hicbirini bu da benim kafami cok karistiriyor ins siralamam kotu gelir de ikilemde kalmam direk hemsirelik yazarim

• AquaSs kullanıcısına yanıt
    Evet ben de ondan korkuyorum 4 yil okuyup acikta kalmak beni cok endiselendiriyor siralamam da o kadar iyi gelmicek gibi en iyi 37k bekliyorum o da pbgden

• pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    Evet ihtiyac var ama bi 4 5 yil ilerisini dusunemiyorum ne olur diye bu yil da baya bi universite bu bolumu acmis sanirim ergoterapiye daha yakinim bi de is tanimini biliyorum ama ne yaptiklari hakkinda pek bisi bilmiyorum somut olarak mesela hastaya uyguladiklari terapi sekli nasil olur falan

• Bana riskli geldi sonuçta engelli,bagimli,akli sorunları olan vs insanlar için var ergoterapi biraz daha sabır ilgi ister diye dusundum ve psikolojik olarak pek hazır değilim hemşirelik yazacam vende. Bence koç hemşirelik yazın baya iyi sıralaması.

• Dil ve konuşma terapisi geliyorsa onu yazın

• gir kpss atamalarına bak .Adamlar 70-80 le universite hastahanelerine atanmışlar .Hemsireler o puanla doğuya giderken ve kanla ,zor koşullarla uğraşırken aynı paraya daha prestijli bir mesleğin olur .Ama benim 1.tercihim odyoloji olmazsa dil ve konuşma terapisti . Ergoterapodense dil ve konuşma terapisti daha iş bulma olanağı yüksek .Bbc nin sitesinde yurt dışına en çok alınan sağlık personeli arasında ftr ve dil ve konuşma terapisti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gldnlly -- 14 Temmuz 2016; 10:07:17 >
  • bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    Sanirim koc ygs ile aliyo mf3 ile alsaydi olabilirdi ama ygs ile imkansiz maalesef benim ygs kotu de biraz

• kimbulan kullanıcısına yanıt
    Eger sonuclar dusundugumden iyi gelmezse maalesef yazamiyorum onu

• gldnlly kullanıcısına yanıt
    Iste maalesef siralamam onlara yetmiyo

• Ygsde benimle ayni duzeyde olanlara gore cok kotu yaptim benim icin sanssizlikti bu. sinav ani diyelim seneye de bunu yenemezsem durumum ayni olacak gibi o yuzden mezuna kalmayi dusunmuyorum 30 40 arasi gelirse diyetisyenligi zorluycam 40 ve sonrasi gelirse ergoterapi ya da hemsirelik 50 ve sonrasinda direk hemsirelige gidicem bilmiyorum dogru mu dusunuyorum

• darknighttt D kullanıcısına yanıt
    Diyetisyenliktense ergoterapi daha iş alanı geniş bir meslek.
  • gldnlly kullanıcısına yanıt
    Diyetisyenlik olmadi cok sukur fizyoterapi oldu gerci onun da bi farki yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.