Şimdi Ara

Paramedik vs Hemşirelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim selamlar 11.sınıfa geçtim sağlık meslekte okuyorum malum ayt konularını ve derslerini biz işlemiyoruz çalışacak vakit de yok çünkü 4.20 okul çıkışımız ve meslek derslerimiz çok zor onlara anca çalışıyorum. Neyse sizlere sormak istediğim şey tyt de ilk ve acil yardım bölümü okuyarak paramedik olmak istiyorum bölümüm sayesinde sıralama da diğerlerinden önde duruyorum fakat paramedik maaşı yeterli mi ,ne kadar alıyorlar hiç bilmiyorum. Eğer yetersiz ve azsa dgs ile hemşireliğe yükseltmeyi düşünüyorum sizden isteğim aranızda varsa bu mesleklerden birinde olan maaşını belirtebilir mi lütfen yardımcı olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mertistee kullanıcısına yanıt
    Paramedik ne olduğunu bilmiyorum bana sormayın hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamuya hemşire alımı daha iyi. Paramediklerin çalışma saatleri farklıdır (24 saat vs.) Hemşirelik daha mantıklı gibi.

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt

Yüksekokul okumuş acil durumlarda müdahale eden ''Ambulans Sağlık Memuru/Görevlisi''. Boğaza takılan çikolatayı çıkarmaktan kalp krizine müdahaleye kadar geniş spektrumlu stresli işlerde çalışır genelde. Ambulanslardadır çoğunlukla. Bana göre değerli ve saygı duyulacak işlerden. Zor iş, ben stajda iken sağlık meslek lisesini bırakıp (lisede ATT idi) düz liseye geçmiştim. Herkese uygun değil, soğukkanlılık ve sabır gerektiriyor.

• Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt

Yanılmıyosam paramediklerde 3 gün çalışma 4 gün dinlenme şeklinde ama vakitsel bir düzen yok. İki gün 30-40 saat çalışıp diğer iki gün dinlenebiliyorlar yani genelde mesai saatleri en düzensiz mesleklerden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.