Şimdi Ara

Hepsiburada.com daki seagateler 7200.10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, hepsiburada da satilan seagate disklerin modeli 7200.10 mu acaba?
    mesela: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100223&productid=bd82173

Tesekkurler..

• Seri numarası
    620 ise 16Mb 7200.10,820 ise 8MB 7200.10
    624 ise 16 Mb 7200.9,824 ise 8Mb 7200.9
    Bence arayıp sorun seri numarasını ona göre alın.
    Ben bulamayıp wd aldım ve çok memnunum tavsiye ederim.
  • 16 mb ncq olduğu için 7200.10 dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: t1000

Arkadaslar, hepsiburada da satilan seagate disklerin modeli 7200.10 mu acaba?
    mesela: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100223&productid=bd82173

Tesekkurler..

Bende ordan alacaktım ama burda herkes oranın çok pahalı olduğunu + son yaşayanların çok olduğunu söylediwww.gigatek.com u önerdiler.Gigatek te daha ucuza alabilrsin ve daha anlayışlı teknik destek servisleri var

• quote:

Orjinalden alıntı: METALLICA

Gigatek nere Hepsiburada.com nere

Hepsiburada.com Doğan holding'e ait 10 senelik dev kuruluş bi kere.

Adamlar da kötü bir şey yok.

arkadaşın verdiği linke girip bi yorumları oku bakalım, ondan sonra tekrar görüşelim,
    sık sık hepsiburada'ya sadece ürünlerin tam isimlerine, marka ve modeller hakkında yorumları okumak için bakarım,
    ürün şöyledir böyledirden ziyade, sık sık hepsiburada'nın "maharetleri"(!) ni okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Haziran 2007; 0:21:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: METALLICA

Gigatek nere Hepsiburada.com nere

Hepsiburada.com Doğan holding'e ait 10 senelik dev kuruluş bi kere.

Adamlar da kötü bir şey yok.

arkadaşın verdiği linke girip bi yorumları oku bakalım, ondan sonra tekrar görüşelim,
    sık sık hepsiburada'ya sadece ürün isimlerini, marka ve modeller hakkında yorumları okumak için bakarım,
    ürün şöyledir böyledirden ziyade, sık sık hepsiburada'nın "maharetleri"(!) ni okuyorum.

+1

• kod'larınn sonunda AS yazıyorsa kesin 7200.10 dur
  • 10 sene olsa ne yazar.Hepsiburada dan ürün aldık adama kargom gelmedi 4 gün olcak diyosun.Cumartesi gece verirsen gelmez tabi diyo.Pazar tatil bilmiyomusunuz diyo.
  • Arkadaslar sagolun bilgiler icin, diski hepsiburada dan aldim - dediginiz gibi modeli "7200.10". Bu arada meraklisi icin motoru da pembe(ya da mor??).

(not: raid yapmak icin bi tane daha aldim - bu sefer yesil motorlu geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t1000 -- 12 Temmuz 2007; 15:56:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.