*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Hepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de
-
-
%5 için muthiş fırsat heeee peki
-
-
Çok güzel özetlemiş konuyu
-
Bu yıl indirim yapan pek olmadı. Amazon genel olarak diğerlerine göre daha iyi fırsatlar sundu. Hepsiburada ve N11'den 1 tane sipariş vermedim. Hepsiburada'da takip ettiğim cihazlar geçen aydan daha pahalı şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 25 Kasım 2022; 16:38:26 > -
Oyun kolu almayı düşünüyorum. Monster Pusat Clutch mı yoksa Logitech F710 mu tavsiye edersiniz PC oyunları için?
-
%5 indirim mi! Sitede ürün kalmaz kesin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 25 Kasım 2022; 17:05:42 >
-
Bir aydır yaptığım sepette, yaprak kımıldamıyor❗️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pusat Clutch tavsiye ederim.
F710 çok uzun süre kullandım. Aldığım ilk gamepaddi. Kablosuz olmasına rağmen yakından kullanmak gerekiyor. Algılama problemleri oluyor. Ayrıca uzun süre oynayınca eli ağrıtıyor. Ergonomik değil. L1-R1 tuşları çok ses yapıyor. Pusat Clutch'u hiç kullanmadım ama xbox koluyla aynı yapıda. Kullanımı rahattır. Bataryalı. Kendi alıcısı ve bluetooth desteği var. L2-R2 tuşları, F710'dan daha iyi duruyor. Bu yüzden ben olsam pusat clutch alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 25 Kasım 2022; 17:20:21 >
-
teşekkür ederim. Önceki iki monster modeline göre de iyileştirmeler var deniyor.
-
Elektronik eşya indirimlerinde bu sene iş yok gibi. Laptoplarda amazon şuan çok iyi. Bugün şu resimdeki ayakkabı hariç güzel bir indirim göremedim. 384 TL'ye onu aldım :) Dün de AVM de giyip denemiştim. 510 TL'idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 25 Kasım 2022; 18:11:25 > -
Xbox 360 controller cok basarili ve ucuz.. tabi para varsa xbox 9 nesil controller 1 numara hele elite olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işe yarayan donanımlar var..
type-c bağlantılı MSI Optix MAG322CQR indirimle 6bin tlye geliyor..
MSI Optix MAG322CQR 31.5" 165Hz 1MS (HDMI+Display+Type-C) Fiyatı (hepsiburada.com)
-
5 gün önce laptop aldım 30bin tl'ye. Şimdi 28,500'e düşmüş. Windows yüklemiştim. Şimdi yeniden alsam, ilkini format atıp iade etsem sorun olur mu acaba? Bir fikri olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çayçorba -- 25 Kasım 2022; 19:56:33 > -
Aynı marka modelse 28.500e sıfır aldığınız laptopu hiç açmadan 30 bin tllik siparişinize iade edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şeyi düşündüm ama seri numarası falan farklı, sorun olur mu acaba? HB demesin benim bu siparişte sana gönderdiğim laptopun seri numarası farklı, bu başka cihaz, iadeyi kabul etmem diye?
-
Satıcı ile alakalı bir durum. Satıcı aynı ise pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Farklı ise dediğiniz gibi satıcı benim gönderdiğim ürün bu değil diyerek Hb ya itirazda bulunabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamda böyle 15 -20 gündür sepete eklediğim ürünler sürekli yükseliyor.efsane günlerini bekledim dahada arttı..yılbaşı indirimlerini beklicez artık hiç bir sitede indirim yok 13700k ilk zamanlar 9500 tl iken şuanda 11-16 bin tl arasına fırladı. Anakartlarda farklı değil..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
%5 için muthiş fırsat heeee peki |
Bu yıl indirim yapan pek olmadı. Amazon genel olarak diğerlerine göre daha iyi fırsatlar sundu. Hepsiburada ve N11'den 1 tane sipariş vermedim. Hepsiburada'da takip ettiğim cihazlar geçen aydan daha pahalı şuan. |
Benzer içerikler
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- spotify link kısaltma
- office 2024
- facebook dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X