Şimdi Ara

Hepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de

Kasım ayı bildiğiniz gibi indirimlerle dolu bir ay. Hepsiburada'nın Efsane Kasım indirimleri de bir süredir devam ediyor ve ayın sonu yaklaşırken güzel bir kampanya daha yaklaşıyor.

Ayrıca Bkz.Oppo Enco R Pro tanıtıldı: Aktif gürültü engelleme ve 28 saatlik pil ömrü

Hepsiburada Efsane Kasım

Bu akşam, yani 25 Kasım 2022 akşamında saat 18:00 ile 02:00 arasında bilgisayar ve bilgisayar ekipmanları kategorisinde tüm indirimlere ek olarak sepette yüzde 5 indirim mevcut olacak. Efsane Kasım indirimlerine artı olarak yüzde 5 indirim daha sunulması da alışveriş yapmayı düşünenler için müthiş bir fırsat diyebiliriz. 

Kampanyaya dahil olan ürünlere bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/bilgisayar-ve-urunlerinde-firsatlar-burada

Dediğimiz gibi bu fırsat bilgisayar ve bilgisayar ekipmanları kategorisinde bulunuyor. Peki hangi ürünler dahil anlamına geliyor bu hemen sayalım: Dizüstü bilgisayarlar, tabletler, monitörler, yazıcılar, klavye-mouse ve bilgisayar bileşenleri gibi geniş bir ürün yelpazesi var. Ürünü indirime girecek markalara baktığımızdaysa Lenovo, Monster, Acer, Apple, Samsung, HP, Logitech ve Asus gibi önde markaları görebiliyoruz. 

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• %5 için muthiş fırsat heeee peki Hepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de 

• Hepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de
  • TITAN kullanıcısına yanıt

Çok güzel özetlemiş konuyuHepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de 

• Bu yıl indirim yapan pek olmadı. Amazon genel olarak diğerlerine göre daha iyi fırsatlar sundu. Hepsiburada ve N11'den 1 tane sipariş vermedim. Hepsiburada'da takip ettiğim cihazlar geçen aydan daha pahalı şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeminlihipokrat -- 25 Kasım 2022; 16:38:26 >
  • Oyun kolu almayı düşünüyorum. Monster Pusat Clutch mı yoksa Logitech F710 mu tavsiye edersiniz PC oyunları için?

• %5 indirim mi! Sitede ürün kalmaz kesin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 25 Kasım 2022; 17:05:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir aydır yaptığım sepette, yaprak kımıldamıyor❗️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Pusat Clutch tavsiye ederim.

F710 çok uzun süre kullandım. Aldığım ilk gamepaddi. Kablosuz olmasına rağmen yakından kullanmak gerekiyor. Algılama problemleri oluyor. Ayrıca uzun süre oynayınca eli ağrıtıyor. Ergonomik değil. L1-R1 tuşları çok ses yapıyor. Pusat Clutch'u hiç kullanmadım ama xbox koluyla aynı yapıda. Kullanımı rahattır. Bataryalı. Kendi alıcısı ve bluetooth desteği var. L2-R2 tuşları, F710'dan daha iyi duruyor. Bu yüzden ben olsam pusat clutch alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 25 Kasım 2022; 17:20:21 >
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. Önceki iki monster modeline göre de iyileştirmeler var deniyor.

• Elektronik eşya indirimlerinde bu sene iş yok gibi. Laptoplarda amazon şuan çok iyi. Bugün şu resimdeki ayakkabı hariç güzel bir indirim göremedim. 384 TL'ye onu aldım :) Dün de AVM de giyip denemiştim. 510 TL'idi.

Hepsiburada'da bilgisayar ve ekipmanlarda indirimlere ek sepette %5 indirim saat 18:00'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 25 Kasım 2022; 18:11:25 >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt

Xbox 360 controller cok basarili ve ucuz.. tabi para varsa xbox 9 nesil controller 1 numara hele elite olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe yarayan donanımlar var..

type-c bağlantılı MSI Optix MAG322CQR  indirimle 6bin tlye geliyor..

MSI Optix MAG322CQR 31.5" 165Hz 1MS (HDMI+Display+Type-C) Fiyatı (hepsiburada.com)

• 5 gün önce laptop aldım 30bin tl'ye. Şimdi 28,500'e düşmüş. Windows yüklemiştim. Şimdi yeniden alsam, ilkini format atıp iade etsem sorun olur mu acaba? Bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çayçorba -- 25 Kasım 2022; 19:56:33 >
  • çayçorba kullanıcısına yanıt
    Aynı marka modelse 28.500e sıfır aldığınız laptopu hiç açmadan 30 bin tllik siparişinize iade edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pay.check kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi düşündüm ama seri numarası falan farklı, sorun olur mu acaba? HB demesin benim bu siparişte sana gönderdiğim laptopun seri numarası farklı, bu başka cihaz, iadeyi kabul etmem diye?

• çayçorba kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile alakalı bir durum. Satıcı aynı ise pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Farklı ise dediğiniz gibi satıcı benim gönderdiğim ürün bu değil diyerek Hb ya itirazda bulunabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Tamda böyle 15 -20 gündür sepete eklediğim ürünler sürekli yükseliyor.efsane günlerini bekledim dahada arttı..yılbaşı indirimlerini beklicez artık hiç bir sitede indirim yok 13700k ilk zamanlar 9500 tl iken şuanda 11-16 bin tl arasına fırladı. Anakartlarda farklı değil..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.