Şimdi Ara

Hepsiburada dan telefon alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda şu ara hepsiburada sahte ürünleri çalkalanıyor resmen. Tam telefon alacağım dönemde bu tür olaylar çıkmaya başlayınca bence şüphelenmeye başladım. Alacağım telefon Note 8 samsung orjinal garantili ve Hepsiburada satıcısından alacağım. Ama aynı şekilde hepsiburadanın sattığı sarj aletide sahte çıkmıştı. O yüzden aklımda soru işareti var.
    Telefon Note 8 ve ürünün linki budur.
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note 8 Fiyatları & Note 8 Özellikleri
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-8-64-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HB000007PTJK

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada'dan Telefon Alınır mı?

Birçok kişi, elektronik cihaz satın almak için Hepsiburada gibi çevrimiçi perakendecilere yönelmektedir. Hepsiburada, çeşitli telefon seçenekleri ve rekabetçi fiyatlar sunar. Ancak, Hepsiburada'dan telefon almayı düşünüyorsanız bilmeniz gereken birkaç şey vardır.

Avantajları:

• Geniş ürün yelpazesi: Hepsiburada, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli telefon markaları ve modelleri sunar.
    • Rekabetçi fiyatlar: Hepsiburada, sıklıkla indirimler ve özel fırsatlar sunarak rekabetçi fiyatlar sunar.
    • Hızlı ve güvenilir teslimat: Hepsiburada, hızlı ve güvenilir teslimat seçenekleri sunarak telefonunuzu mümkün olan en kısa sürede almanıza olanak tanır.
    • Güvenilir perakendeci: Hepsiburada, Türkiye'deki en büyük ve en güvenilir çevrimiçi perakendecilerden biridir ve müşteri memnuniyetine önem verir.

Dezavantajları:

• Fiziksel olarak inceleme imkanı yok: Çevrimiçi satın alımların bir dezavantajı, telefonu fiziksel olarak inceleyememenizdir, bu da beklediğinizden farklı bir ürün almanızı riske atabilir.
    • Gizli maliyetler: Nakliye maliyetleri veya montaj ücretleri gibi gizli maliyetler olabilir, bu nedenle satın almadan önce tüm maliyetleri dikkate almanız önemlidir.
    • Sınırlı müşteri desteği: Bazı durumlarda, çevrimiçi perakendecilerin fiziksel mağazalara kıyasla daha sınırlı müşteri desteği sağlayabileceğini unutmamak gerekir.

Sonuç:

Hepsiburada'dan telefon almak, çeşitli avantajlar ve dezavantajlar sunar. Geniş ürün yelpazesi, rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat gibi avantajları göz önünde bulundurursanız ancak fiziksel olarak inceleme imkanının olmaması ve sınırlı müşteri desteği gibi dezavantajları da değerlendirmelisiniz. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dikkatlice değerlendirerek, Hepsiburada'dan telefon alıp almamaya karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben daha önce hp den 3 -4 sefer cep telefonu aldım hiçbir sorun da yaşamadım hala kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GND_

ben daha önce hp den 3 -4 sefer cep telefonu aldım hiçbir sorun da yaşamadım hala kullanıyorum..

Yakın zamanlarda alım yaptınız mı?
  • iyi akşamlar,

Hepsiburada ile ilgili hem forumda hem internet ortamında zibilyon tane şikayet mesajlarından sonra, gidip güvenilir bir şekilde mağazadan az bir farkla almak varken oradan alırsanız ve sorun çıkarsa bu hepsiburadanın suçu değil sizin iş güzarlığınız olur.Kim ne derse desin şahsi fikrim maceraya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

iyi akşamlar,

Hepsiburada ile ilgili hem forumda hem internet ortamında zibilyon tane şikayet mesajlarından sonra, gidip güvenilir bir şekilde mağazadan az bir farkla almak varken oradan alırsanız ve sorun çıkarsa bu hepsiburadanın suçu değil sizin iş güzarlığınız olur.Kim ne derse desin şahsi fikrim maceraya gerek yok.

Az bir fark olsa zaten bu konuyu açmazdım. Sıfırı 5.500 tl telefonun hepsiburadada 4.000 tl
  • RevelationS16 kullanıcısına yanıt
    azıcık daha bekleyip uygun düşürmeyi deneseniz.1500 lira tabiki az para değil ama 4000 lira da az para değil.Dertsiz başa dert açmaya ne gerek var diye düşünüyorum.Tabi ki tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon değil ama yüksek meblağlarda alışverişler yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sorun yaşadım diyen de çoktur, memnun kalan da çoktur. Tamamen şans işi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 14 Alınır Mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Bir sene once arkadasima.sony xperia xz aldik hic bir sorun yasamadi. Ama bu olaylar cikinca dusunmeden edemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevelationS16

Bir sene once arkadasima.sony xperia xz aldik hic bir sorun yasamadi. Ama bu olaylar cikinca dusunmeden edemedim.

Ben yerinde olsam, o kadar para veriyorsam 100-200 düşünmem gider gördüğüm yerden alırım. Kafamın rahat olması para kaybetmekten daha önce geliyor bana.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Vatanbilgisayar internet sitesinde arada 4.200 tl ye iniyor onu takip.edecegim galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.