Şimdi Ara

Hepsiburada fossil sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada sitesinden star saat diye dükkan firmadan aldığım saat geldi. Fossil 4656 model numaralı saati açınca YouTube da izlediğim ve beklediğim kutu normal fakat kılavuz falan garantisi bana pek inandırıcı gelmedi. Saate birşey diyemiyorum. Ayırt edemedim. Ama birebir. Bi mağazaysa sordum. Aynı saatleri yan yana koyduk. Kordon farkı çok bariz değil ama vardı. Arkadaş bunun garantisi geçerli değil dedi. Yani nerden almalıyız. Neye güvenmeliyiz. Ben anlamadım. Saati iade yaptım. Çünkü içim rahat etmedi. Birde hb müşt hiz. Pişkin saat fotonun aynısıdır. Diyor. İzmir'de nerden fosil almalıyız. Veya netten hangi siteye güvenmeliyiz. Amazon'dan veya başka nerden alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fossil in türkiyedeki tek distribütörü saat&saat maalesef.Aldıgınız star saat,savran saat gibi firmalar aynı aslında hepsi savranların.Orijinal mal satmıyorlar o yüzden o kadar ucuz dikkat edin.Şikayet var a girin tonlarca şikayetleri var adamların.İnternetten saat alırken çok iyi araştırmalısınız.

• Dönüş yaptığınız için sağolun. Onun zaten farkına vardım. İade ettim. İade işlemide gerçekleşti. Artık hepsiburada dükkandan almak yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fossil 2 yıl uluslararası garanti sunuyor. Saat ve saate mail attım hediye geldi sizde geçerli mi diye bakalım geçerli olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Fossil 2 yıl uluslararası garanti sunuyor. Saat ve saate mail attım hediye geldi sizde geçerli mi diye bakalım geçerli olacak mı

Cevabını bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen cevap

Yurtdışından alınan ürünlerde distribütörü olduğumuz markalar için, garanti belgeniz ile teknik servis birimimize gönderim yapabilirsiniz. Yapılacak incelemelerden sonra, tarafınıza bilgi verilmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.